Конечно ме задржаа на болница тек сега со 5цм отворена, дома имав болки до безсвест, дојдов тука цтг мирно ама кога виде отворена одма ме задржаа. За сега сум супер, бебе ме штеди од контракции. И овај пат ќе биде во пораѓај во вода, ме спремаат за рилекс.
Тетки Феминки, во 23:47 на свет ни дојде нашата светлина, бела, нежна иста како значењето на нејзиното име-Клара 3110г и 50цм памук најмил одма се изнацица, мама млеко има со лесно на сите до крај, ќе ве читам и ве чекам во мајчински.
Честитам од срце мама! Жива, здрава и од Бога благословена да е вашата најнежничка Клара, уживај мама во памук меки прегратки. ❤️
Cestitki mami. Da ti e ziva zdrava i od boga blagoslovena tvojata Klara. Brzo oporavivanje ti posakuvam.
Баш пред малце влегов да видам почнаа ли мајските бебенца да ни доаѓаат. Прекрасна вест мама, жива и здрава да е Клара и вие со неа!
Честитки мама @Bubish26 да ви е жива и здрава Клара што побрзо да се опоравиш и да си дојдете дома да се запознаат со големата дада
Фала ви мешковци на сите, добри сме и двете, бебе уморно само спие. Не е можно колку личат со сестра и.. ау хаха само ептееен е ситно, глувче мора денес да и купат нешто ново за излњгување од болница, спиев на тоа убо дека ќе качи како дада и
@Bubish26 нека е жива и здрава Клара . голема да расте . преубаво именце има. нека и е вечно. а тебе побрзо опоравување пиши како помина. полесно ли е со второ, викаат второто само летало тешка скоро исто колку ќерками 3140 исто 50цм се роди
Честитки да е жива и здрава Клара, вечно име Кога те читам тебе лесно како песна звучи раѓањето, скроз опуштена трудница, позитивна, пишувај ни пак овде ко ќе се жалиме