Не можам линк да најдам, апликација е, треба да е достапна и на play store и на app store. Јас сум со ајфон и ја симнав преку app store. Поврзани се бидејќи може да се најавиш веднаш со mail-от со кој си најавена на ујп. Интересно е бидејќи има податоци за се прикачено неколку години уназад(терапии, упати, резултати прикачени на мој термин, прегледи на кој датум си имал..)
Може скриншот од апликацијата? @Bubish26 те чекам да споделиш импресии од средба на дадичките Патем,некој ако знае некоја статија или клип од јутјуб со совети за второ дете во домот (во смисла на адаптација со првото) нека сподели. Детево ме гушка и бацува на стомак, цело време повторува дека едвај чека да се роди бебето,ќе го чувал и шетал,но сепак чуствувам страв како ќе се одвиваат околностите,дали ќе му се исполнат очекувањата
Леле и јас цела историја си ја препрочитав, па плус дека и керката е осигурана под мене и нејзиниот профил го гледам, сите извештаи, рецепти и прегледи ги пролистав. Добра апликација, интересна.
Alal da ti e za ovoj izum sto ne prosvetli, ahahahah, osobeno sto vrtevme po maticni za rezultati od klinicki labaratorii. Fala mnogu na informacijata
Ja otkriv amerika .... Ne mi dava da ja instaliram zosto ne sum vo makedonija. Zdravje koga ke si dojdam na leto ke bide hehe