Не сум запознаена со некоја негативна случка. Затоа и поставив прашање ( но ако гледаме така, секаде има и негативни случки нели, поготово на Гак )
Во првата бременост користев од Лала, сега купив од Сомниа. Истата работа ми ја бркаа и двете, само разлика има во цената.
Пребарај низ темите. Имаше случај кај што почина родилка поради грешка на анестезиологот кој впрочем не беше ни вработен таму, а присуствуваше на пораѓај. Сепак, секој си знае за својата безбедност.
Bev na ctg.... Registrirase nekoj bolki i interesno bese sestrata me pita imas bolki vo momentot. I jas takva mrtva ladna vikam ne. Kako bre ne ovo ovako ne kaze. Imav i pregled so raka. Pocnuva da se desava nesto. Vo sreda od sabajle uste eden pregled i izgleda ke me zadrzat za da me poraga. Pa neka e bog so nas i daj boze da se olesnam so ubavo. Sega vecer od vozbuda nema da spijam
Која им е цената? Edit: Сега гледам сомниа пред една недела на попуст 1190, можеби важи се уште. Значи лала сигурно е барем 2000.
Mesinja pocna cepot da mi paga ... Bolki ne cuvstvuvam.... Samo da dojde utro i odam za nis ne cekam sreda hahhaa
Со лесно јас сум 37+2 како изгледа тоа втор пат ми е за првото бев царски на закажано и сега пак ќе биде така а ми се чини секој момент ќе се породам само што имам болки долу и многу е активна овие денови
Jas nemam nekoj znacajni bolki. Ama ke se javam sekako na lekar da me vidat od sto ke se poragam vo sosedniot grad i malku radi toa mi e da ne se porodam popat nedaj boze Gi merev snosti stvrdnuvanjata i se neredovni i samata aplikacija mi napisa deka toa se pripremni I sum zaspala i sega planiram da si prodolzam ama maz stana za na rabota i samo mu rekov a da ne odis denes. Taka da ke pocekam uste nekoj saat da se javam na doktorot i da vidime sto ke mi kaze. Mozebi nema da se desi denes, ama pak podobro da se proveri. A denes e rodenden na vnuka mi od brat mi. I si rekov dali e mozno da se porodam i jas denes. Ne sakam bas zosto moite mk kade poprvo na rodenden. Ama bebe diktira ne jas. Da bideme dobri drugo kako bide taka. I tebe so lesno mami
Na kleksani sum od pozitiven test , na pocetokot piev dabroston sega stavam utreogestan navecer, aktivna sum po cel den(od 8ipol do 18 na rabota poveketo na noga so pacienti) preporaka od doktorot da namalam malku tempo ali retko koj den uspevam da dojdam vo 3 I podobro vaka nego da si vrzan nedaj boze za krevet