Amin gospode Samo toa da go pominam se molam den i nok … maz mi vika ima nekoi po 5 deca imaat rodeno ti od Edno se posraaaa i mozi vo pravo e … ama so da pram :/
Јас исто ич не трпам болка, не се депилирам никаде од што ме боли, брич си користам, дотолку не трпам болка, за пораѓајот ми ставија провокација и ги истрпив болките, се отворив ама бебе не слезе и одлучија царски да ме прават, 4 сати чекав анестезиолог со јаки болки и контракции и издржав, се издржува се и се заборава
Ама нормално е да се плашиш од непознато. Само во некоја граница да биде тоа, да не се онесвестуваш уште пред болки да те фатат Инаку, само ќе си ги слушаш акушерите и докторите и ќе си го родиш прцле
Ја чекам ко сестра ми да се пораѓа а нејзе ушите и се гарант прежарени од сите нас што ја збориме цел ден
Хахахаха леле и јас влегов да проверам до каде е и гледам неколку страни пишувани. Читав полека ама нестрпливо да стигнам до последната страна каде мислев дека ќе пишува дрка веќе се гушка со бебуш ама ете уште ни ја нема. Како и да е, со најлесно нека и е
Луѓе сакав да ви спомнам, ама цел ден. Не ја мислете, ќе пише Ценева штом има нешто ново. Нели треба да не се мисли трудница на пораѓај. Барем јас не спомнувам никој, во тие моменти и гледам да не ги мислам. Верувам во енергија и убави мисли, па така и не оптеретувајќи ги мислите, нека и е олеснето.
Zdravo sakav da ti pisam poraka ama ne moze, kolku sto Se sekavam ti odese kaj Kotlarova I na pregledi I na skrining, jas go pravev kaj nea prviot skrining Sega sakam I vtoriot pa dokolku si bila Sega na skrining Ako moze da go spodelis iskustvoto taa li ti ja otkri bakterijata? na vtoriot skrining Dali Meri cerviks?...
@LiquidLuna не спомнувајте јадење, 4 ги вртиме добри 2 и пол години душа ќе ми наполни ова ако видам дека со сласт си јаде, за првово ќе кренам раце.
Кај мене беше обратно, првото бајче како да немав дете,второто зверка невидена, и сега третото исто зверка жива ненаспана сум
Да ти одговорам јас за мене додека членката одговори… и кај мене имаше слаџ, пиев сумамед 3 дена по едно, на следен преглед немаше ништо.
Која недела проверуваат за тоа слаџ... прв пат слушам. Дали брисеви кога зема гледа внатре со ламбата или?
Mene mi rekoa golema doza deka se pielo po protokol. 4 kutii sumamed...a ne e slab antibiotik...toa me zagrizuva
Да јас и тоа страшно некои денови дури и со гушење, па ми дозволија летизен, исто е со зиртекот, цетиризен е составот. Смеам и кортико спреј фликсоназ. @Starchild честитки!!! Да ти е здрава и жива ќерката! а се немам укл 24 сати, се изначитав сега и гледам @Ceneva ја нема, значи ќе не радува за брзо. Со лесно само.
Не знам зашто ти рекле така. Јас баш пиев три дена сумамед. Кога докторот го виде слаџот ми го покажа. На контролата ми покажа дека е исчистен.