Da vi kazam samo deka se porodiv. Se rodi mojot David. I zaboraviv niz se sto minav koga go vidov i mi go stavija na gradi. Koga ke bidam vo moznost ke ve iscitam site i vratam. Se porodiv denes vo 18:15. Se rodi 3610g i 52 cm. Mazence pravo. A za poveke detali okolu poragajot ke pisam vo porodilni prikazni
Честиткии да е жив и здрав те мислевме цел ден се надевам лесно помина, брзо опоравување и гушкајте се сега
Цел форум тетки слават за Давид Жив, здрав и од Бога и благословен да е! Поскоро опоравување мами, гушкај силно најмеко бебенце.
Се уклучив за да видам дали си пишала честитки мама, да е жив и здрав Давид, вечно име, да ве радува цел живот тебе побрзо закрепнување
Честитки за твојот Давид Ќе имаат исто именце со мојот Да е здрав и жив,а на тебе побрзо оздравување.
@Ceneva честитки да е жив и здрав Давид!!! ❤️ Негоооо, ја сега друг проблем. Кај сопругот се јави кондиломче... и сигурно ни се има вратено ХПВ инфекцијата. Претходно ја имавме 18ка тип, ама се среди... јас откако сум останата бремена, само со презерватив имаме односи ама ептен се исплашив! Дали може да му наштети на плодот? Предвремено породување? Има некоја искуство со ХПВ и бременост? Хелп, плиссс