@Ceneva честитки мајка, жив и здрав нека ви е Давид, а тебе брзо опоравување те чекаме во породилни, па во Бебиња
Мене ова ми е трета бременост и оваа ја износувам со ХПВ Не се секирај ич, не му штети на бебе, само нема да можеш природно да се породиш ќе мора царски ако остане ХпВ до крај. Витаминска терапија ќе ти дадат за покачување на имунитет и начин на исхрана малку појак. Со лесно и немаш простор за грижи. ако треба нешто слободно пиши ми. ( да напоменам и првата бременост ми беше со Цин 3 ) Па еве трета среќичка носам ❣️❣️❣️
каде ти правеа преглед со рака? мене со ќерками преглед со рака ми правеа дури кога имав болки пред да ме пратат на бокс за раѓање во чаир. и мислам поболен од самиот пораѓај ми беше кај Весна Маркова беше ти?
Кај матичната да кај Весна, као демек требало веќе да има знаци за рагање а цтг не ни регистрирало болки, па да испробоцираме. Најнезгодно нешто од сите можни прегледи тоа е ама што да се прави.
Ima li nekoj pieno Ferona za cervikosot, kakvo iskustvo imate? Mi dadoa Sumamed (no najdov Azimed isto bilo) 2x1za sladzot i ferona plus da pijam dve na den
аааа се зафркнала шо ќе ме чепка со рака без потреба а ни болки ни знаци за пораѓај. нема да да дадам преглед со рака а да нема причина. највеќе мразам со сила шо се прави се. телото само ќе си даде знак за пораѓај. нема шо да се провоцира . ајде со лесно нека ти е . денес колку си? има знаци некои?
И јас прв пат добив преглед со рака кога ме примија на болница само мене ич не ми беше со второво болен, со првото се грчев од болка.