Ај тука да пишам, трудничкиве се поактивни од тромесечниве Дигнав узбуна...на бришење и на секојдневната како зелен секрет ми се појави... мајкооооо мила. Прво се чудам од кај да фатам некоја инфекција, немам ни односи ни ништо, а второоо сум невиден паничар. И се случило на некоја, што може да биде? Утре идам на брисеви сабајле ... хелп, хелп! Иначе сум 31+1
Jas imav taka eden period zolt malku nakaj zelen, pravev brisevi dva pati edno po drugo cisti mi bea. I mislam deka bese mukozniot cep toj ima takva nekoja nijansa. A toj se obnovuva. E posle koga pocna da izlegiva vo pogolemi kolicini bese propraten so krv. Ne panici odma. Moze isto kako mene ke ti bidat cisti brisevite. I prasaj da ne e mukozniot cep
Жени јас се породив. Дојде на свет мојата втора среќа Мојот Дамјан лепотан ! Природно се породив . во 02 ми пукна водењакот во 5:54 се роди 3300 тежок мамин син да ни е жив и здрав
Cestitki mila. Da ti e zdrav i ziv i od boga blagosloven. Ubavo imence ste mu dale . Pu pu i ubava kilaza. A tebe mami ti posakuvam brzo oporavuvanje. I se nadevam ne bese macno poroduvanjeto, deka pomina so lesno
Честиткиии мами да е здрав и жив Дамјан тебе побрзо опоравување и чекам импресии како беше за втор пораѓај
Жив, здрав и од Бога благословен да е Дамјан. Брзо и лесно опоравување мами, уживај во прегратки најмекани. ❤️
Јас немам користено до сега, но сакам да пробам. Може слика да ми прикачеш како изгледа тој на baby love? Мислам дека се добри производи
Moze da mi go sliknes i mene,toa e zadolzitelno za vo bolnica....jas mislev da kupam ako mi dojde mleko Vo bremenosta bradavicite gi mackav so mustela
Девојки тука сте најактивни затоа тука ќе прашам. Која приватна лабаротирија испитува хемостаза и д-димери со упат?
Жени, да ве прашам вас што не планирате бремености после ова породување. Каква контрацепција планирате? Одвреме-навреме ми доаѓа мисла да ги решам јајцеводите за време на царскиот, ама не знам како оди таа процедура. Сегде ја прават? Колку од прилика би се доплатило по приватните? Имате некакво инфо?