Ако можеш прикачи слика, мислам дека така изгледа кожата зошто е многу тенка и растегната и се повеќе се тегли и кај мене е некогаш така.
Може да ти е од топлото како бебињата што се исфрлаат од вруќници. Но доколку ти се појави чешање контактирај лекар обавезно.
Па личи на вруќници, ама не знам ништо посебно не правев утрово за да се потам и слично.. Баш се чудни, не се доловува на слика а во живо убаво се гледа, стрии си имам си ги знам тие какви се ова нешто ново е
Јас си ги имам од првата бременост си ги добив, имам и на градите, не се страшни, чешаат пред да излезат и после не се повлекуваат ќе си ги носам цел живот оваа бременост нови имам неколку на градите, заборавив како се викаат. Spoiler: Слика Во живо се поцрвени
И мене неусетно ми излегоа првата бременост, наеднаш ги имав, си стојат исти еве скоро 5 год, а некогаш може и да чеша на местото па да излезат. Не се опасни ама ете ќе си ги носиме Ангиоми.
Za carski ne treba gel posto od gel lakot nemozat da vidat srceva reakcia koga ti stavaat stipki na prstot mene taka mi kazaa
Zenski Kako STE so mesinjata...35 Jas ...muka so spienje...kicma me boli ...na vrtenje so stomakot nemozam...bebus igra utakmici nonstop....ufkam na sekoi Dve sekundi...panika za spremanje hahahah veke me faka uste nisto doma nemam zavrseno doprva me ceka....Kaj VAs Kako e...od 10 nakataka ke idam na ctg,sega cekam rezultati od bris...so lesno mami na site ajde edvaj cekam da se guskame so bebce
Ne me vratija,samo za itni slucai rekoa...imase samo edna sestra na priemno,prasav koj doktor ke bide rece neznam i si otidov....utre zdravje ke se javam na vrskata,da se cue so Ilievski da mi kaze koga da odam
Здраво, не видов посебна тема па затоа тука пишам дали може да ми препорачате количка за новороденче и за тодлер 1.5 година double , нешто вака слично
Имаш посебна тема Количка за бебе во темата Бебе Ама не знам колку би ти завршила оваа работа. Нели е подобро да земеш со доле адаптер што се закачува мислам дека во бебе Хоум има такви. Не за друго тодлерот уште пола година ако се вози вака и после ќе трча... али ти си знаеш Ти бараш вакво https://bebehome.mk/product/quinny-хабб-дуо-седиште-графит/
Макси кози лила има ваква опција, ама ја нема повеќе таа количка. Да кажат членките шо имаат понови верзии на макси кози дали има опција за дополнителни држачи.
Zenski dali nekoja od vas,ima zacuvano maticni kletki od papocna vrvca ili ima vo plan ili skluceno dogovor so nekoja kompanija.Bidejki od kompanijaya mi nudat dve opcii samo krv da se zeme ili krv i tkivo(sekako 2to e podobra opcijq no i poskapa)Me.inter3sira nie sme vo moznost za 1vata opcija dali bi bilo i toa dobro
Mozam da, no ne znaev deka ima.moznost za plus i tkivo osven krv.....Taa e poskapa opcija i me buni dali bi bilo efektivno samo krv da zacuvam so nekoj popust e 1790 evra za 30 god cuvanje...Dodeka zaedno tkivo i krv e 2400 evra...
Девојки тие што сте користеле дабростон кога ви го прекинаа? И дали после тоа ви дадоа нешто друго од прогестеронска подршка? Јас сум 18та недела и го пијам од позитивен тест, докторката на минатиот преглед спомна дека од следен веќе ќе го прекинеме , шубе ми е да се оставам така без ништо