Го пиев од 11та недела поради мало крварење, мислам до кај 24та недела го пиев (заборавив до кига точно) се намалува дозата постепено, пр последно пиев 1 утро 1 вечер, после неколку дена пола апче утро пола вечер и го прекинав. Се во ред е.
Од моето земаа примерок: крв од папочна и ткиво. По обработка успеаја да изолираат само клетки од ткивото и само за тоа ми наплатија.
Мојата нежна пеперутка почна да си мртка во меше чувството е speechless Се чувствувам благословено што Бог ме направи вака среќна да сум бремена, уживам во овој период, сакам да си трае..освен малите грижи(епа како ќе се спремам за мајчинство) сепак убаво си е Многу се борев за оваа душичка, и уште е рано да кажам дека успеав, додека не си ја видам дека спие до мене, ама ова ми е посебен момент па како таков сакам да си го запамтам Морав да споделам и со вас другарки мајки
Мајки се породив, дојде на свет и нашата лепотица, вреди се за вакви чуда природно, буцето е 3750гр и 51 см. Добри сме и двете. Пак би го поминала ова,, заљубена сум по втор пат
И по 3 пат да честитам.Најсреќна да е! Мило ми е што се поминало супер .ДВете ве гушкам од срце а сега одам мекици да давам за тетките.
Честитки @Alishan30 голема да расте лепотицата побрзо опоравување и што поскоро да се запознаат и со големата дада
Честитки мајка, да сте живи и здрави со лепотицата. Ти посакувам брзо опоравување и уживај во најубавите прегратки со двете лепотици, вредат злато!
Жива, здрава и од Бога благословена да е убавицата мами. Поскоро опоравување ти посакувам, за сите на купче да се гушкате и дада Јована да е голема дада. ❤️
Devojki kolku kg se popravivte na kraj na 1 trimestar? Jas sum 12 nedela, i 3.2 kg plus. Malce sum vo shok Inace sum bas slabicka. Da olabavam so jadenjevo, da ne se trkalam do kraj @Alishan30 Ziva i zdrava lepotata mala
Исто и јас бев и сум слабичка, за прв триместар не ми текнува ама отприлика тука некаде како тебе АМА до крај на бременост се поправив 13 кг и искрено не знам ни јас како, изгледа се беше во бебче (вклучувајќи постелка, плодова итн ). Градите ми се зголемија исто доста а јас не бев ич здебелена и матичната ми се чудеше на килограмите, се сеќавам се смеевме ми рече дека со таква килажа треба на диета да ме стави а не ми се познава никаде.