Машала,права женска.Мило ми е дека сте добро, ви посакувам вакви убави мигови за многу години заедно.
Женички ај совет ве молам... Правев рутинска крвна слика и урина. И ми излезе во урината +++ бактерии и леукоцити над горна граница. Ќе правам и уринокултура но во меѓувреме сум загрижена и замислена дали тие болкички кои ги Крстев дека се лажни всушност се од инфекција јака и дали да се приберам дома да одмарам да не тргне бебе порано? 35та недела сум
Честитки мајка! Да ви е жива и здрава и да ве направи најгорди родители. Честитки на сите други мајки што ги испуштив во меѓувреме. Да ви се живи и здрави бебенцата, да ве радуваат цел живот.
Мајка, јас не се поправив ич во прво тромесечие, ама ти ако си слабичка немаш гајле, не ја гледај толку бројката на вага, битно е ти убаво и лесно да се чувствуваш Бтв Сакав да ти честитам за бременоста, баш се израдував за тебе, те читав долго во нашата тема, со лесно кај кој доктор успеа?
Prirodno slucajno posledno 7 godini , 5 inseminacii, dve invitra i 4 embriotransferi Samo se molam se da e ok So srekja i na tebe. Gospod na site barem po edno zivo zdravo sonce da ni dade.
Честитки Да ви е здрава и жива лепотицата Ви благодарам на честитките, само убавини да ви се враќаат на сите, имајте прекрасни бремености и лесни пораѓаи
Мајки и јас денес се породив...се роди лепотанот на мама 50cm долг и 2830 тежок не му се чекаше се роди во 36+4
И јас во 39 недела имав некои болки и викам готово ќе се породам. Отидов на Гак ме прегледаа и кога докторот вика ти имаш некоја инфекција. Направив брисеви и излегоа кандида и уреоплазма. Најубаво види прво на уринокултурата што ќе излезе.