Се изарчија и јунските термини, ајде живи и здрави да сте, брз опоравак, чекам во пордилни како сте поминале. Честитки❤❤❤
Што убаво е вака кога читаме радости и убави работи живи и здрави на сите да ви се Ајде сега да запнеме ние што треба да се тркаламе цело лето.
Јас многу неможам ептен тешко ми стана, за лежење никако, малку поудобно на десна страна, половина боли многу во последно и ова тегнење на бебче нека е живо почна да е мн неудобно, ни да седиш ни да одиш ни да јадиш а тек јакото иди, уште месец и пол..и се ова во најжешкото
Лаки со тебе сочуствувам,знам колку ти е мака. Јас пред 4 години се породив на 19ти Август гледам и тебе крај на Август ти е термин.. Мислам дека жештината последните денови ме измачи повеќе од самиот пораѓај. Ајде уште малце имаш да се олесниш,стискај заби.
Denovive poslabo go osekjam mrdanjeto mrda ama nezno i ne mnogu cesto 36+4 prosla nedela koj bev bese pogolemo za 2 nedeli ama sve bese dobro super dali e normalno poslabo da se osekja
I kaj mene isto taka vo urina..urino kultura sterilna..mi rekoja pojke tecnosti..normalno bilo kaj trudnici
Честитки мами. Да сте здрави и живи. Пу пу машала супер килажа. И брзо опоравување и полно гушкање @Bubica1991 и @Buce26 исто и на вас честитки мамасити. Сега гушкајте се оти поубаво од тоа нема
Со првото вакви тегнења болни не осетив . Баш синоќе му се жалев на маж, му велам ова ке сака и порано да излезе можеби , ама баш се болни тегнењата , нит се леже а за седење подолго време па да не збориме ... Само здравје да биде се во ред ,ке се издржи уште малце ..
Честитки Мајкии ,да се живи и здрави дечињата цел живот да ве радуваат ,брзо опоравување . Извинете некому порано некому покасно честитам ама сега се уклучувам