Отидов денес до Чаир,имав стврднувања цела ноќ,па реков да си проверам..Фала Богу се е ок,цтг уредно,плодова вода одговара за неделите,бебуш го измерија 2650,ако е толку и реално,добро верувам ако истерам до краен термин,2800 ќе има..Контрола после една недела,тамам кога ќе ја започнам 39та.
Не би знаела дали ти е од витамин Д , ама може да ти биде и од тоа што сте на одмор што си сменила вода ,клима .
Тетки форумски,почастете се мекици Сабајле во 10:10 ми се роди моето второ синче. Во текот на ноќта сум се отворила 7 прста,болки слаби менструални но имав доста исцедок со крв. Ме провери докторот и ме прати на бокс,таму ми приклучија нешто (велат за полесен пораѓај) мислам дека беше провокација побрзо да се отворам. Од 8 ми ја пуштија до 10:10 завршив работа. Имав појаки болки,се трпеа,ме сецнаа, и дефинитивно е полесно за второ. Соработував со вработените,фини ми се погодија. Ви посакувам на останатите лесен пораѓај.
@Sofi.ja честитки, да сте живи и здрави и двајцата Ние денес на преглед, 39+1, се е во ред, бебуш нема абер од излегување како што изгледа, ќе си почекаме
Терапија и мирување е тоа што ти можеш да направиш другото е на Господ Крвариш? Контракции имаш? Цервиксот како е?
Јеииии Жив, здрав и од Бога благословен да е синко. ❤️ Брзо и лесно опоравување мами, гушкај сега два света. ❤️❤️❤️
Cerviksot mi go meraa minatata nedela bese dobar togas koga pocnav oskudno krvarenje nekolku dena pa prekina denes pak malku I'ma na brisenje, moze Ednas DVa pati vo denot da mi se sluci steganje na stomakot ne znam Kako ke bide samo molam boga cudo da napravi
@Slonce91 ќе се дружиме по втор пат тука? Или само ѕиркате со @LiquidLuna за да се одлучите поскоро за второ?
Daj boze da bide se vo red da zazdravi, ne znam Dali Ima clenka koja minala niz istoto da mi kaze Kako pominala Dali Ima sansi Dobro da se zavrsi
Да да ќе се дружиме ако биде све океј, ептен сме мали уште, инаку одамна беше одлучене тоа ама си чекавме да бидне Те гушкаме
Сталкер сум во темава Не можам бе да се откажам. За секое бебуле ко за мое си се радувам Ајде Слонче, и тебе ќе те дружам до крај очигледно
Ајде не само сталкер него придружи се исто ова ми е омилена тема значи и кога не сум трудна константно ја отварам иако не пишувам морам да сум во тек
Дениз дали си побарала второ мислење? Пребарав на лупата, има доста членки што имале одлепување на плацентата, но и такви што на второ/трето мислење им рекле дека сѐ е во ред и нема никакво одлепување. Побарај, повеќето се постари мислења, ама можеби ќе успееш да добиеш некаква информација. Како и да е, само смирено, лежи и земај терапија. Бог нека ве чува и тебе и бебчето.