Честитки да е жива и здрава Мила голема да расте брзо опоравување тебе мајка Кога ќе можеш пиши како помина
Честитки срцка ! Жива и здрава да е Мила , многу радости да ви носи ! Тебе ти посакувам брзо опоравување мами !
Честитки мила,јас баш сакав во овој ден да се породам,на сопругот му беше роденден и се надевав на една ќеркичка иста како него хаха! Ама,ете сеуште ништо! Вам ве израдувал Господ,нека е жива и здрава принцезата и со сите убавини да расте!Бтв,преубаво име сте избрале!!
Zenski Dali imate muka pri mokrenje obicno navecer mi se desava da mi se priodi Taman ke pocnam I mi nadoaga bolka pa mokrenjeto mi prestanuva dodeka boli koga ke pusti bolkata togas prodolzuvam...I spomnav na maticnata me Prada Dali imam pecenje Jas I kazav ne a na eho bebus so glavata skroz do besikata...znaci ova se desava koga Kako ne e pri sekoe mokrenje ,no e mn jezivo nezz Dali e do toa Sto me pritiska na besikata ili Dr e
Dali si pred poragaj? Mene taka me pritiskase bebeto i chesto imav bolka, bese posle 8mi mesec, te proveri doktorkata cervix, t.e dali i ti izmeri?
Еуцерин за стрии што е. Јас некаде до 20та мачкав дамо кокосово, ама почна да ми расте полека мешко па се префрлив на еуцеринот. Една стрија немам, и тие што ги имав ми исчезнаа некои бели од порано Жива и здрава да е мајка, гушкајте се сега
36+5 sum izmeri ne kaza kolku e ama dobro e I zatvoreno mi bese na prvoto ctg imav Mali kontrakcii pa ke vidime sledno ctg sum cetvrtok tek
Јас сум 18 + 4 , се мачкав негде од накај 12 недела со Hipp путерот и сум презадоволна сега за сега дури што имав стари стрии на градите ми исчезнаа .