Има препораки за заштита само, не за ослободување на моја другарка мајка и работи во УХМР и ми кажа дека наводно требало состанок да имаат за ослободување Како и да е, претопло е.. ако не се заштитиме сами, кој не прашува од работа
Јас и поназад пишав, мене нема шанса да ме ослободат, во државно вработени секако дека ќе си седат дома а ние на приватно тешко, секоја чест на исклучоци (ако има).
Jas od Denes si sedam doma inace privatno ni odmor plateno ni k-15 ahhah taka da ke odmaram sega barem Plata da pustat I toa tegnat
https://newz24live.com/najnova-vest...5CPA3d_vLATJXf_KxXgzgyCY09Yv3dJ5jD_yrYiCZuP-Q Eve ja preporakata
На скрининг ќе одиш кај него? Јас бев кај него за хсг, топ е докторот, ама ако си за скрининг баш да ми пишеш како ќе поминеш.
Јас си ја водам цела бременост кај него и он ми рече дојди на преглед таман скриниг прв ќе правиме тогаш. И не го мењам за ниеден доктор на светов, е толку сум задоволна од него.
Дали му се случува на некој да остане како без воздух? Веќе некој период неколку пати во денот ми се случува да се чувствувам како некој да ме држи за чија и тешко ми доаѓа. Легајќи, седејќи сеедно. Неколку секунди трае и пушта.
Мене ми се случуваше терапија само б6 ми дадоа ама не пиев и се среди скроз скоро ама избегнувај простории со премногу луѓе каде што е потопло.
Ај да ве поздравам. Само што завршив со прв скрининг кај Димчев. Во право сте за сите пофалби за него. Какво докториште. Јас си жалев за Петрова,ама прекрасна замена е Димчев. Прекрасно поминав,бебе е супер. Кажа и пол,му вика на мм ајде шампион ти се исполни желбата.
Bidejki sum majka posle golema borba so potomstvo, i imam mnogu misli(nepotrebni), ziveam ne vo koj znae kolku golem grad. Bev kaj edna doktorka da me pregleda vo mojot grad. Iskusna vo penzija veke. Poznavana vo gradot. Me vide vo eho i me prasa za terapijata. Jas togas bev vo prvoto tri mesecie i piev dabroston. Mi rece:"prekini go dabrostonit, ne dozvoluva da raste pravilno penisot na bebeto ako e masko'.. Posle mi rece zensko ti e bebeto. Ok bese sve. Posle vo prv skrining so mojot doktor , on mi rece deka izgleda kako masko. Posle nifti ispadna deka e masko. E sega, imam mnogu misli vo vrska so toj muabetot na penisot i dabrostonot. Smesno e znam ama dali znaete nesto za ova?
Дабростонот е прогестерон што секако се лачи во организмот за време на бременоста. Какви се тие глупости дека ќе смета на плодот, па на машко бебенце. Јас мислам да не си ставаш при срце, воопшто да не мислиш на тоа. Сврти еве само низ темава, на секоја 10та страна ќе најдеш барем по две членки што биле со прогестеронска поддршка од почеток до крај на бременоста. И сите тие родиле живи и здрави дечиња. Опушти се и уживај во бременоста, сѐ ќе биде во ред.
Гали си го курето ти во меше и ич да не се замараш Дабростон е за правилна и успешна бременост, а не за да наштети
Ајде да прашааам , стомакот не цел ама имам црвени точки не ме чешаат ништо . Дали се од храна ли од што не знам или пак нормално е ? Мислам дека тука прочитав некоја членка имала исто ама не сум сигурна. Мислам се гледаат на сликата Иначе 19 недела сум