Женички кои вагиналети да ги земам сега на крај за да ја намалам кандидата? Досега имав некој бел течен исцедок ама не ми ствараше симптоми ниту проблеми. Сега почна почесто да се цеди и веќе осеќам пецкање. Другите брисеви се чисти. Докторката ми рече што сакам тоа да земам. Канестен, полигинакс... Вие кои би ги препорачале?
Девојки како сте, ептен ми фали да си пишувам во темава...Ве читам од време на време ❤Ве пратам тука, ќе ве чекам во темите за бебе
Мене претходната недела кога ми зема брис без да види резултат ми рече да користам полигинакс оти имав мн исцедок ги ставав цела недела ама не осетив некое подобрување незнам зошто сега сум утре на контрола па ќе видиме што ќе ми каже матичната треба да ги види резултатите од брис.
Канестен подобро земи, полигинаксот е комбинација на антибиотици во форма на вагиналети. Затоа пробај со канестен 3 вечери ставај мислам дека ќе и се среди
Zdravo dali nekoj ima iskustvo so placentarna insuficiencija i poradi toa bebeto da zaostane vo rastot i kako se zavrsilo Sekoe info ke mi znaci
Devojki da ve prasham vie shto imate proveruvano glikoliziran hemoglibin ,pak li e so 3 bockanja ili edno?
Здраво. Бремена сум 28недела, на брисевите за прв пат ми се појави ова. Од што може да се појави затоа што никогаш не сум имала. Што треба да правам, дали некој знае. Матичната ми даде само витамин Ц.
Можно ли е да ми дојде млеко пред пораѓај? 35 недела сум сабајлево имав како бело жолто нешто на градиве, мислам имам 2 3 пати до сега ама не обрнав внимание денес повеќе, а се бањам пред спиење обавезно или нешто друго е?