Хахаха супер, јас често одам Бт, на пазар, на депилација, на фризер(повеќе за мм на фризер) ,оти поефтино е, а и блиску ми е, деновиве планираме со мм да тркнеме , сакам да си купам некои работи кои ми требаат , а ги нема тука, како на пример ајварррррр ,ммммммм , па може да се сретнеме и на кафенце, зошто да не Ние одиме во Милениум на ручек,секогаш кога одиме Бт, на широк сокак што е, прават најубава пица и пастрмајлија (ај сеа да не правам реклама вака јавно). Така да може да се договориме и да се видиме , why not
супер, тогаш ке те чекам да ми пишиш па ке се видиме, , ке си се подружиме и секако и ке јадеме пица , навистина е многу убава се надевам ке дојдете од понеделник нели за викенд бт не работи речиси ништо...
Vcera doznav deka ke imam princeza i se sluci edna rab od koja se presekov bev kaj komsikata taa ima bebce i doznav deka toa imalo kontakt so drugo zarazeno od sipanica znaci kontakt ne bise isfrleno ne sum sigurna dali prefatilo sega jas gi imam prelezano mozno li e da me prefati preplasena sum doktorot vika nema sansi no seuste sum uplasena za moeto devojce mu se ima ova sluceno na nekogo
Штом ти ги имаш прележано сипаниците нема шанси повторно да префатиш. Имај убав ден и уживај во беменоста.
Добро утро на сите мешковци. За запознавање и јас сум за, ептен сакам да ве видам, посебно со мешенцата saseiefi ич не бери гајле, посебно ако ги имаш прележано. Цела бременост ни сама незнам колку пати дојдов во контакт со луѓе кои биле до заразени од сипаници, фала му на Бога супер поминавме, ништо не се случи. Со лесно да си ја износиш принцезата до крај Јас сум така да кажам добро, од синоќа пак почнаа некои контракции, но се трпат и мислам дека ќе се издржи до утре сабајле, да не се мкнам порано на цтг и така почнав да го мразам од дно на душата и него и болници и доктори и се по ред Се спремам да шетам , така ми е полесно, не ме боли толку, а и кога боли поминува. Вчера сум го прошетала цел плоштад, половината ми се откорна, ама немате поима колку ми беше убаво да пешачам, со мерак си се исшетавме со маж ми. Дури и брзо одам а се ме чеша од целулит ова она Утре после прегледот од сабајле, планирам да заминам на пат, до кај моите, малку на југот да проверам како е :geek: Мислам дека тоа се новостите, додуша како да сакав да ви кажам уште нешто, ама заборавив што Ај ќе се дополнам покасно ако ми текне
Fala ti Meu porano nemav gajle sega so princezala za se se plasam so lesno da e mila pa za 3 nedeli mekici da jademe sto ubavo so bebusko ke se guskate sto e momce ili bevojce lele ja kolku sum srekna za princezava moja pred da znam na site im vikav devojce ke e i vcera ke poludev od sreka ke se vika Kjara
немој да се грижиш, ете јас немам некој сипаници прележано мислам, па досега ниеднаш не сум се исплашила дека не дај боже ке ме префатат од некој, си има нашиот организам сега одбрана п.с честито за керкичката, јас многу сакав женско ама ете маже е ама здравје боже некое наредно
jas sum presrekna izgorena za devojce bev neka e zivo i zdravo mazeto i ubavo da ni rastat vo meseton pa posle moze i svaki ke bideme hhhhh ime mu smislivte
еххех да нека се здрави и живи па здравје и сваки ке бидиме зошто да не, еххе јас се зафкавам само нашето е машко во околината кај нас, сите или веке се породени со женски или носат женски, ама избор ке имат моево која сака инаку за името интересно е што уште додека не бевме земени со мажево кога кажувавме кои имиња ни се убаво , излезе дека исто име ние убаво и решивме дека ако е машко така ке се вика, инаку здравје боже ке се вика Алексеј ( ама уште немаме на никој кажано , вие сте први ) вашата принцеза како ке се вика?
еххехе многу убаво, мене мајками ме зафркава ми вика, да не му дадете некое странско име , па да не можиме после да го изговориме
Ke pisam kako resiv da se vika Kjara pa ako treba prefrlete vo druga tema jas imav zdrastven problem koj trebase da go resma pred da ostanam bremena sea e super i edna vecer sonuvav kako se poroduvam so zensko bebe a cel zivot sakav masko iminja samo za masko si smisluvav i kako ragam devojce i zena vo crno mi vikane se plasi sto nezneskako da se vika ke se vika Kjara i mi podade zlatno lance i mi rece za 3 meseci ke ti go dadam i veruvajte ja za tri meseci ostanav bremena i eve vcera doznav devojce e kako da ne ja krstam Kjara a dodeka ne bev dobra non stop odevme vo sv Petka taka da ja sum tamu krstena tamu i mojata Kjara izvinete za postov dolg. moite znaat zosto ja pred da ostanam bremena im kazav i taka ispadna pisav podole sto se sluci vo mene raste mojata princeza Kjara
аа вие од почеток сте ги подготвиле мамички ние со бебушко ве поздравуваме одиме охрид на викенд, се читкаме утре вечер кисченце
Ајде, :up: да договориме една средба на место кадешто ни одговара и се гледаме, пиеме кафенце, си кажеме по некоја трудничка глупост, се исплачеме малку (тоа од хормоните) и потоа среќни и задоволни си се вратиме домче М? :geek: Добро утро и од мене мешковциииии, јухуууууу Јас денес малку поспав, овие 2,3 дена ич не можам да спијам, не знам зошто не ме фаќа сон никако не ми се спие навечер, синоќа до ниедно време гледав Тв, па интернет, па ми беше толку досадно цел ден, уфф и до 3 саат го чекав маж ми од работа па ми се пријаде успат и му велам да ми донесе нешто за јадење, па се предомислив и си велам кој ќе го чека, на бебчо му се јадееее и така си правев шпагети во 03.30 и си легнав после саат и ете до сега спиев. Па сакам да ве прашам дали на некоја од вас му се има случено , сабајле, т.е. сега кога станав ме болеа нозете и рацете како да сум трчала или тренирала нешто цела вечер, мускулите ме болат, а деновиве пак за инат не сум никаде излегла дека настината сум и по дома цел ден сум, ниту пешачам овие 2,3 дена, од што може да ме болат така нозете? Баш ми е чудно, како некој да ме газел цела вечер Леле не ми се верува и јас размислувам за Алексеј , со мм си правиме муабет за име и тој ми препушта на мене да изберам, кое ми се допаѓа, уште е рано де, нека биде се во ред само до крајот, ама важно тоа ми е некако убаво интернационално име и му го кажав на мм ама не е нешто воодушевен барем од реакцијата негова, па ќе видиме како и кое именце ќе се одлучиме на крај
Добро утро и од мене, малку не наспана ама добро е и мене ми се случува тоа кога ке се разбудам се ме боле, и во последно време бутовите , колковите дури во сонот ги осеќам како ме болат, незнам од што така ама не си единствена. Инаку се мерев денес кога се разбудив, по гаќички и излезе дека имам ставено 7кг до сега, тоа многу ли е?
Meшиња како сте денес? Јас се нервирам косата ми е природно мрсна ама сега фана и да ми паѓа многу цели туфки коса ми пагат кога ја минам со чешел или со рака, а хемоглобинот не ми е лош 120.Има ли некој оваков проблем?оти како што имам слушнато во бременоста од витамините што се земаат треба да е поубава, да расте и помалку пага, а кај мене обратно
Јас го имав истиот проблем до пред некое време но сега фала богу ми се подобри и се врати во нормала.. И јас исто се исплашив зашто како што беше тргнато ке останев без коса ионака ми е ретка.. Го сменив и шампонот, па може и од тоа да е реакцијата, незнам а може и само од себе да се среди, а промената на шампонот да е само коисциденција...
И јас имам до сега толку ставено, кога 6 кога 7 кг ми покажува вагата, зависи, одсабајле 6 кг плус , а по пладне 7 кг плус така да мислам дека не е многу, таман си е, а јас не се ни осекам дека сум поправена, ваљда се оди во мешето, оти колкови,бутови,нозе не ми се поправени , истата сум, само кај мешко се осеќа поправеност, а и плус водата, матката, плацентата, се си има своја тежина. Така да драга моја, не се секирај, не е воопшто многу, моја пријателка е еден месец понапред од мене и до сега 12 кг има ставено и ми вели мене дека сум супер, таман си е, не се секирај
Девојки иако ке сум со царски знаете ли колку ме страв фака од порагај нз зашто ама неможам ни да спиам ни да јадам пропадната сум целата а и има една причина од која сум исплашена бев во болница во 8 месец јас бев на едниот бокс со цтг а на др бокс една цел саат ја породуваа пред мој очи нз мн се изнаплашив и неможам да се смирам ако знаете некој лек ве молам помогнеете подолго време сакав да го пишам ова ама некако немав храброст мн ми е тешко ми се случува да се присетам на тоа ко ке си легнам и почнувам да плакам некако мн тешко ми доага на душата и си плакам како кој знае што да е (др причина што сум уплашена е јас имам полубратче неговаата мајка е почината на порагајот и од тоа ме е мн страв се некој црни мисли ме мачат ве молам ако знаете нешто да ми помогнете оти се осекам како мрдната и нз што да правам)позз