Еднаш мислам читав овде, како некое пукање слушам некогаш во стомак, имаше некој пишувано, ама нз дали читаат сега породени се веќе Од пред 2 недели прв пат слушнав, како да крцка, пука еднаш само и толку, еве сега седам и пак слушнав, 3,4 пати ми се случува вака. 37ма сум.
Мене на 23та недела ми крцка и језиво ми е Само стружанка тие што се со подесување за мешето. И со првата бременост и сега со оваа сега земав најудобни дури и за после пораѓај се удобни додека не се повлече мешето убаво
Женски каде купувате бр.50 за новороденче? Сакам да купам за излегување од болница некое убаво комплетче (а да не е од оние спакуваните во кутија, не ми се допаѓаат). Освен h&m и waikiki не сум видела нигде, а немаат избор баш.. во Okaidi видов многу убаво ама пишуваше 3м (59цм) и некако големо ми се виде.. За првото бебче купив 50ка и му беше таман а се роди доста голем, скоро 4кг и 54цм долг.
Здраво мами да ве прашам како сте задоволни од санте плус,некоја да иде тамо како е пораѓајот читам повеќе сте систина и ремедика,ако има некоја што иде тамо секое мислење добредошло. Кој доктор е подобар како сте поминале,јас го правев тамо скринингот 21 недела некако чудно ми дојде нема гужва па и невидов друг доктор освен мојава. Ви благодарам и честитки до тазе мамичките
Мојата прва бременост беше вака. Три месеци преживував само со лимунада, боровница и Јана ледените чаеви. Капка вода немав внесено, после 17 недела се врати се во нормала. Со лесно!
И јас се надевам дека уште неколку недели и ќе се вратам во нормала. Ми се пие нешто ладно 50 степени е кај нас, ама кога ќе ми текне дека ќе висам над шолја губам желба.
Лаки ја ова пукање уште со првото го памтам. Пуц,пец.. Ајде женска со лесно до крај,уште мааалце ти остана