Kaj niv cenite se isti I koga e obicen pregled I koga e skrining, tije site pregledi gi gledaat detalno pa zatoa taka cenata Im e 4800den
Мајки вие што се боцкате со клексан и што рефундирате, дали ги скенирате фискалните? Зошто релативно голема сума на пари се.
Јас ги скенирам, но тие имаат 5% ддв, со што сумата што се враќа е смешна. На пример 7300 е сметката, околу 50 денари е поврат, така некако мислам
Скенирам. 50 ден-50, све редум кога ќе фатам клексани, утрогестани, пренатални, фолна, б12, ц...не е малку Жив, здрав и од Бога благословен да е Димитар. Брзо опоравување мама.
Прашање до искусните мајки , сакам веќе нешто да купам за бебето иако ке биде зимско бебе гледам има и по долги . Е сега бидејќи ми е прва бременост и не знам како иде што читам за новореденче зимаат 50ка или 56ка . Па според вас од кај да почнам
Честитки мајка да е жив и здрав Димитар, да ве радува цел живот пиши кога ќе можеш како помина, брзо опоравување @Maja1986. Со 56ка почни, 50ка се мн мали, ако е поголемо бебе можеби и воопшто нема да облечи 50ка..од искуство 54см се роди синко 2, 3 50ки што имав така останаа нови. Зимско бебе, јас му ставав боди со долги и шпикозни памучни, мн беше ладна зима со тт - 20.
Супер фала ти многу , уште утре се пуштам по купување . Од постарите раат се нема све на нив им е рано , ама меракот мој е голем иако сум 23 недела .
https://alwaysdiscreet.com/en-us/incontinence-products/underwear/maximum-protection-large Дали знае некоја низ европскиве земји дали ги има овие или од друга фирма али да се баш како овие?
Лелеее ме претерка, денес ми е роденден мене, па се надевав дека и моето лавче ќе дојде денес... ама не му се излегува уште Да сте живи и здрави само убавини да донесе ❤️❤️❤️
Извини ке можеш ли да ми кажеш кои документи се потребни за рефундирање. Јас имам двапати купено до сега по 7 и имам извештај од гинеколог од систина и фискална со сметкопотврда. Некој ми рекоа дека извештај од систина не го признаваат. Фала ти однапред ❤️
Jas bev 17 koga si kupiv nejolku bodi na kartki dolgi spikozni em od merak em imam vreme zimoto ke ni stude i deka golemi neznam kolku bi setala za da biram alista, podobri neka ima
Пред месец време правев, во 27 недела. Не сум нешто посебно задоволна. Пристапот воопшто не ми свиѓаше, со коментар на почетокот, што само ме исплаши. Имав впечаток дека само гледа набрзина да ме пројде. 4800 ми го наплати прегледот. Инаку кога ќе се јавеш за да закажуваш за термин, ќе ти кажат и цена.