Не знам мила...јас општо знам дека нели алкохол е забранет па не би ризикувала.. ајде сите брзо да оздравите. Јас се чувам најмногу ако треба следна недела серклаж ради анестезијата да не не ме земат со настинка...
Во упатството пишува дека не се препорачува употреба за време на бременост и доење. Прашајте си лекар пред употреба. Прополис смееш само без алкохол
Јас си знаев дека само синови ќе имам незнам зошто некое чувство а инаку најголемиот е 5год малото е 1г и 6м а ова здравје веќе сум 36+ па за недела две очекувам да се роди :+D
Не знаев за прополисот па и колку е алкохол нема многу сигурно во 10 капки а помага многу. Како вино е дозволено 1 чаша хаха.
Ич да не му веруваш на чувството тоа така се погодило и јас не можев да поверувам 3 месеци ми кажуваше док дека женско е сигурно. Да ти се здрави и живи слично како мене 6 години едното 1 г и 6 месеци другото
Isto i kaj mene bese taka 2 maski 10 i 8 god,imavme zelba za devojce ama.nemozev da ostanam trudna celi 8 godini i na kraj ostanav so devojce
Иста сум и јас, ма какви 4 дена, денес 7 ден ми е Почна со нос затнат едвај дишев,секрет,грлото ме болеше, дури денес малку олеснување имам во носот ама па кашлица сува имам веќе 2 дена
Јас мислев дека 1 недела се цека и со провокација ги пораѓаат или царски и дека цтг се праци секој ден
I jas sum nastinata, propolis 10 kapki alkohol nema niso da se desi. Jas sprej imam spircan po potreba. Ne deka se pijanime
Оваа бременост желудникот ми наплати за се'. И што не повраќав,и што бев раат на почеток. Две недели ме боли безвезе,тапа болка. Мислам дека горе до гуша ми е веќе. Среќа немам киселини. Ми препиша матичната фамосан,еднаш се напив као ај да не биде секој втор ден да пијам, и си трпам. Веќе ептен срчка ме фаќа од ова... Има некоја друга ваква мака?
Те мислев девојко, баш си помислив те нема можно е да си појдена. Нека е здраво и живо, среќно безгрижно да си расти ❤️❤️ Како си ти како помина?
На сите посакувам ако не исто барем слично... во болница дојдов во 2, родив во 5 ќе напишам детално во породилни. Дефинитивно со второ е полесно