Zdravo zenski, dali e normalno postojano plodot da go osekam dole kako nad gazot da mi cuka inace 20 nedela sum so serklaz pa se plasam no utre sum na kontrola pa ke vidime …
Можно е и кај мене во глобала е ниско мислиш во серклажот директ мава па боли, уште е релативно рано затоа е ниско уште, макс моево оди до под папок и после го гледаш скроз доле се вртка
Јас сум 28ма и сеуште на моменти знае таму да затропа али помало кога беше од 18та недела негде се утепа чукајки доле језиво ми беше и ме нервираше. Со првото не осеќав така ама ова наплати за се нека е живо и здраво само.
Добро кај мене е тазе серклаж затоа боли Ама да и јас некогаш место напред како над задник ги осеќам ударите Важно да си преткаат и растат
@IRBBB честитки мајкаа!!! Жив и здрав да е Лазар Баш ќе те читам како ќе го прифати Јован, и мене истото ме очекува Фалаааа мамиии, дааа точно две ипол ќе се разлика
Здравооо,да ве прашам ,27 недела,дали е нормално некогаш еве 2 -3пати ми се случило,кога спијам да изгубам здив некои 2/3секунди, се штрекнувам и будам задишана и испаничена,тешко дишам и онака во глобала,ама во спиејне губам понекогаш здив на две три сек..и друго ,често се вртам,лево и десно додека најдам добра положба,се трудам полека да се вртам,ама цела ноќ така,зошто добивам болка во нозете и колковите ако повеќе од пола сат лежам на една страна,се трудам полека да се вртам,ама тогаш осекам болка,дали и бебе осека исто тогаш болка?Фала ви се најубаво кај сите.
Za gubenjevo zdiv ne znam, ama bolka pri vrtenje imam i jas, 23 nedela, a ako lezam podolgo kolkot mi e krs me boli i se vrtam. Inaku bev na dezuren za bolkite, bebe e ok, cerviks bese 52 sega e 42mm, rekoa ok e. I ne znaat od so imam bolki. A bas sum celo vreme so bolka. Ne znam so da pravam, ako prodolzi utre pak ke idam