Да си користиш. Јас сум на септаназал од почеток на бременост од што сум ужасно затната и тоа го користам на неколку саати. Тој што не се гушел и не осетил што е проблем не може да те сфати. За оперил не знам дали е безбеден ама сетптаназал и мералис можеш. Види дали им се слични составите, ако се тогаш гајле немаш.
Pak jas, vcera nabrzina si kupiv magnesium za na rabota deka bev cela den ispiv dve od 250 si e samo od nego ne mi se gade magnesium direkt nemozam loso mi e od nego е sega mi dale nekoj so b6 i spirulina denes ne planiram da pijam od nego ama stetno li e sto piev vecra od nego? Ne kazav deka mi treba za bremenost, ama boze moj 6ti sum se gleda ne mi se veruva deka bi mi go dale dokolku ne smeam da go pijam ama pak ne mi e seedno
Б6 е дозволен а еве и за спирулината Spirulina It's full of nutrients, like vitamins B1, B2, and B3; iron; and folic acid, which is helpful for baby's brain development. It has both omega-3 and omega-6 fatty acids — specifically, gamma-linolenic acid, which is a plant-derived omega-6 fatty acid. Omegas are great for your little one's brain development.
go koristam toj za deca no mi deluva I toj super … no site vikaat stetno bilo samo fizioloski sto nisto ne pomaga
Мене во Систина и Ремедика ми рекоа да не користам гел за интима во тек на бременост . Прашај си гинеколог најубаво .
Не јас сакам да земам нркој ама да е прифатен ... иначе и јас се мијам со гелчето детско од синчето па си викам шо ќе земам друг да си продолжан само секако е благ не е јак
На видермина клинсерот,препорачано од гиниколог.Еве и во првата и во вторава бременост го користам,одличен е.Плус дозволен за бремени
Јас од авон повеќе од 10 год ги користам интимните гелови, како ми се погодени не ги менувам за ништо. Ни кандида сум имала ни ништо друго.
Zenski imala li nekoja jaka bolka od sirenje na matka/pritiskanje na bebe? Bev dva pati na dezuren i vcera, i sabajle. I mi rekoa se e ok so bebe. A jas placam vristam od bolka. Celo vreme boli, na momenti neizdrzlivo, ne sum ni spiena dva dena. Ne znam sto da pravam, pak na dezuren mislam isto mi se fakja, gledaat mrda bebe cuka srce i ajt. Cerviks e ok. Ne znam so e ova ama poludev od bolka i vristenje.
Dole desno. Kaj slepoto crevo bas. A nemam slepo crevo izvadeno mi e. 24nedela. Moze stiska bebeto stvarno da e normalno. Ama nenormalno boli
Јас имам исто болки ама во горен дел,кај желудник. Ќе идам на интернист да се снимам наредната недела. Кај тебе бидејќи е доле е поголема веројатноста да притиска бебе и се шири матката сега повеќе. Пиј магнезиум.