Фала ви секако утре ќе одам имам закажано само ме нервира болкава што не е константна туку од време на време знае да заболи и некоја глупава болка се појавува па се стишува.
За бебето памперси, за тебе влошки со мрежичка 3 паковања, влошки со мрежичка си земи бар едно паковање да си имаш, гаќи памучни колу пара мислеш дека ќе ти требат, спавача со копчиња напред, има во ники текстил, такви подлоги што не пропуштаат има во аптеките, вода, леден чај, по можност мали шишиња, крпи за тебе за тело и за лице, полнач за телефон, влажни марамици, паста, четка, чешел, гел за тиширање по можност детски, тоа ми текнува
Го нема минатиот пат тука е пишува 3,2 а сега не ми измери ме виде дали сум отворена 2 цм рече сум и можи немаше потреба мерење цервикс не знам.
Stom ke odis da ispitas preku krv vidi se i so nea neka ti dade progestan ima mnogu sto imat krvarenje ne sekogas loso zavtsilo ne se panici a ne go gleda na eho vajda poso e rano neta hcg treba negde nad 2000 da bide za da go vide nekade kraj na 5 pocetok na 6 nedela
https://m.facebook.com/story.php?st...f14LbX6Sql&id=100064769380350&mibextid=9R9pXO Не сум слушала вакви предавања до сега, ама ќе го оставам линков па кој сака да си се пријави
Odi, si znaat doktorite kako i so sto ke te tretiraat. Ne e ubavo i bolka da trpis i radi tebe i bebeto, baska ako oteces taa infekcija preku krv se rasejuva po celo telo.
Zdravo devojki 12 nedela sum Zelezoto mi e 43, dali nekoj se soocil so tolku visoko zelezo, dali ima nekoja steta? B12 primam, moze od toa da mi bide.
Каде го осеќавте бебето во 17 18 недела ? Јас многу подолу од папокот Најниско од стомакот го осеќам Незнам дали е нормално
Normalno e, ako e se vo red na eho ne go misli. Jas celo vreme samo dole go osekjam. Mislev da ne e mnogu dole plodot, no normalno si bese na eho. Sega sum 24ta, i pak go cuvstvuvam tamu skroz dole so nodzinjata, posebno koga spijam. Mozebi tek sega pocnav i pogore pod papokot da go cuvstvuvam verojatno deka pogolemo.