Da mi zedoja krv i cekam rezultati, a krvarenje seuste imam Imam bebe od godina i eden mesec vo race mi e postojano si vikam da ne napravi nesto problem toa , megutoa na eho seuste nisto ne se vide
Да и мене тоа ме мачи да не е доле, ниско да не го носам,се тоа ми се врти во глава. Минатата недела бев на контрола, добро беше се, не ми кажа ништо како ниско е бебето Следната недела сум на ехо, ќе ја прашам
Јас сум 29 недела не го носам ниско све си е во ред , до 26 -27 недела го осеќав доле . Тек сега почна горе да мава
Vo Remedika ke se poragjam kaj Kotlarova. Uste se mislam sto da izberam, doktorkata e poveke za carski ama ke vidime do kraj kako ke se odvivaat rabotite sepak
Моја другарка после еден царски се породи природно уште 2 пати, на 2-3 години растојание, сите 3 породувања на ГАК.
Gledaj kolku mozis pdmaraj poveke i konsultiraj se so ginekologot da ne treba nes dr da zemas otkako gi dobiis rezultatite
Да таму е, мало е, како што ќе расти ќе си зафаќа се повеќе простор нагоре. Дури после 22ра, 23та недела почнав околу папок да осеќам движења.
Mislam nema, online barav sekade ne najdov, prasav i vo Zegin nema vekje. Zemav na Pharmavital sega, po praporaka na drugarkive. Okolu 400-500denari. Isto se tableta+gel kapsula
Беба сеуште ја осеќам како клоца доле, ама ја осеќам и доле и под гради и во десен колк, таму и се ноџињата и кај ребрата, партал ме прави... Овие два дена е помирна и малце земам здив. Инаку сум 28+ . Многу чувствувам замор и многу често ми се спие , многу сум исфрлана у сурат и многу некако нервозна сум... Мудот ми е на најниско ниво, се осеќам дно дна. На периоди некој анкс ме мава , некогаш па сум пресреќна, плачам периодично некогаш цел ден буквално на интервали, вакви бремености сум немала до сега. Ќе речете нормално е хормони се, ама не е баш така.
Смеам ли да сменам? Мене ми ги препорача матичната премама соработка има со нив ама некако скапи ми доаѓаат...земам премногу други додатоци и месечно ми доаѓа 200еур плус со фраксипарините
Јас Прегназон земав, 60 апчиња за 1200ден за 2 месеци. Неможев премама да ја поднесам омегата, во Прегназон заедно е се во едно апче. Иначе уште ги земам додека дојам ќе си продолжам со нив.
Da cekam da mi se javi da mi gi kazi rezultatite, megutoa jas kako da dobiv imam obilno krvarenje sega Mn se razocarav
Јас правев 2 заба минатата недела (37+6). Знаев дека следи пораѓај па после којзнае кога ќе можам да одам. Оди без гајле.