Бебето е за некоја недела ќе бидат поинтезивни ударите. Ве гледам зборите за топло, јас со клима спијам ама џабе пак топло нервоза фаќа, згора на тоа ни на страна не можам да спијам ми се тегне лепотицава ребрата салата ми ги направи уште сега во 30та недела, а во 36та што ќе биде не сакам ни да замислам
Дали има некоја што бебето е помало во недели пример јас сум останата и бебето е скоро 2 недели помало. Прашањето ми е тие што бебињата се помали во недели кога се родиле дали има разлика нешто?
Не. Значи дека покасно си имала овулација и покасно си останала трудна. Ќе те водат по тие преместки до крај. Првото цела бременост ми беше една недела поназад од статистиката,ама знаев точно дека имав доцна овулација. Се е во ред,не се секирај за ништо
Офф колку што знам немаше некои проблеми отпосле, за периодот дури беше во инкубатор не знам да ти кажам .. си беше стабилен цело време, посети немаа чести тогаш.. освен хемангиом на главчето кое до годинката скроз исчезна,друго немаше како последица .. Барем толку знам, кога го земаа од болница се иселија од Мк и немаме толку контакт.. Ќе биде добро
Еве јас ќе ти кажам, 37+2, умирам од жешко, се отворам, се расправам дома нив му пристудва, јас горааааам. За спиење исто едвај спијам, такви некои потези прави ова бебе, немирка права е. Три пати станувам за во вц навечер минимум, бешиката ренде ми е. А сега стигнав до периодот кај што едвај чекам да се породам, а а имам некаков знак си велам леле чекај уште “ова и ова” да досредам
Ти си веќе на крај можеш да правиш се и сешто веќе за да се породиш Ние уште ќе си трпиме мораме мирни да седиме
Девојки ај едно прашање чисто за мирна душа Бебе се превртува цело време денес, не клоца туку се гледа дека се врти само ама 3 4 пати кога ќе направи некој потег после,5 6 секунди трае некое пулсирање треперење што е доста изразено на стомак... до сега вака не сум забележувала да му се движењата и одма правам филм да не му е нешто? 24 +1 Како во ист ритам пулсирање ама мноогу изразено се подига стомакот кај што е како тресење не знам да објаснам ....
Можеби е икање. Јас сеуште во оваа бременост не сум го осетила, движењата се некако понежни, но во првата бременост после 30тата недела исто чувствував кога бебето икаше.
Икање е. И мене многу језиво ми беше, посебно па дека главчето во родилен канал влезено, цела вагина ми пулсираше
Офффф маки мои среќа ве имам вас на форумов зошто не знаев како да му објаснам за да го прашам гугл што му е Фала ви многу Учиме нови работи секој ден
Vie sto ste porodile vo Chair.. dali mazot ostanuva so tebe celo vreme ako platis privatna soba? Dali smee?
Jas sum u cair Partneror go ostavas pred vrata koga vleguvas vo ambulanta i nemas kontakt dur te zeme za 3 do 5 dena. Bez razlika dali e ili ne e privatna soba. Moj sovet obicna soba privatnite nense nisto po razlicno
Majkicki… mojata prikazna zavrsi go izgubiv bebeto sabajlevo 21+4 … prokrvarev iako bev so serklaz mi padna ogromna grutka kolku cela raka se raspadnala izgleda postelkata… isto mi bese i so spontaniot pred ova no toa vo 13 nedela sea bese veke Bebe golemo Epten sum skrsena sreka imam edno doma malo angelce pa ke bidam silna za nejze … sleden pat zdravje ispituvanja pa posle se drugo … najvazno e da zazdravam sea posto sum haos … vi posakuvam na site lesna bremenost
Те гушкам и ти испраќам сила златна мајчичке...исплачи го бебо дај си време да ти заздрави душата и излези посилна од ова. Неописливо ми е жал за ова низ што проаѓаш.... Гушкај си го детенцето дома, цело богатство имаш во раце, ќе си дојде сè на свое место
Да ти е здрсво и живо детенцето дома, тешко сигурно претешко нема зборови да те утешам, мора да најдеш сила и се надевам со подршка од сопругот, секогаш ќе боли но моли се се ќе биди во ред.. Те гушкам