Порано даваа посета во апартман во чаир пред короната сега веќе не даваат ништо. Подобро обична соба него апартман јас се породив со првото подле коронава бидејќи им требаа пари и ја будала го послушав татко ми земи апартман ај ме задржаа 5дена за да лапнат пари 50 евра од ден ви е. Сега со второто ќе си одам во обична соба
Добро утро. Ве читам за клиника и Чаир, дефинитивно ќе одам и јас државно, клиника најверојатно, апартман сакам како и да е, а за воља на вистината немам многу инфо кога се почнува кај нив и сл. Дали од 36та недела, како ли, кажете која има повеќе искуство... Инаку вчера го правев тестот со сода бикарбона, ми испадна дека носам девојче. Ништо не е поточно од ехо, ама гледав по коментарите има доста се фалат дека е точен, па крај краева е еден вид забава ако не друго. Ме уби времево. Ме уби. Катастрофа е.
Ќе пишам и овде за мислење. Ме мачи многу стврднат стомак, докторката ми рече дека тоа се контракции само не чувствуваш болка. Сега лажни или вистински ама вчера и ноќеска не можам се стврднува скрос цел стомак, и предходно се случуваше ама сега многу и бебе помалку прета. искуство некоја?
Пишав еднаш еве уште еднаш искуство, и мене ми се стврднуваше многу често, и на цтг кога ме ставиа, покажуваше контракции а јас не осеќав ништо, само нелагодност дури е собран стомакот. А имаше денови кога нон стоп ме затегаше цел стомак. Ми се опушти од но спа апчињата и зголемена доза магнезиум, а доколку не се опуштеше докторката сакаше да ме прими да полежам два дена и да попримам венски магнезиум. Знам дека си со дечиња ама на твое место не би седела така, а докторката твоја што вика за да се превземе?
Не знам која недела си, да не се брекстон ? Јас вчера не можев да спијам неколку саати од болка во јајници и кичмата доле, баш со стврднување некако грозно. Претпоставка дека се лажни... Мислам дека е нормално. За ова со содава не знаев за бременост, знам само за пол, ако пени е машко, ако не - женско.
Lele zenski jas od sabajlevo, t.e.od nokeska vrtoglavici ogromni. Ne mozam vo krevet da se svrtam, se mi se vrti mislam ke se onesvestam. Koga stanuvam pa isto. Na sekoj pokret na glavata. Duri i koga lezam pak mi se vrti samo pomalce ako se namestam nekako. Se napiv voda, kasnav blago da ne e sekjerot, pak isto mi e. Imala li nekoja slicno, da odam li na lekar, so e rabotava. Za skrien seker vo sreda ke odam. 25ta nedela sum inace.
Добро утро жени јас од вчера имам како лигаво со слуз од крв меѓутоа е темна крвта, еве и сабајле исто лигаво меѓутоа немаше крв минимално болки имам почнуваат ќе се смират еднаш на точни интервали после ги нема скроз
Денес ке одам докторката сега 1 неделно ќе ме гледа дали се отв орам и дали вода има доволно и денека ќе ја прашам за цтг рано е 33 недела ама бидеќи има знаци за предвремен пораѓај. Фала ти на искуството
33 +2 недела сум Не знам дали се лажни ама тешко е многу и дека се зачестува се загрижив дека можно е предвремено раѓање. Умот ќе ми се земи само нешто ми е. Како и да е денес ќе ме види докторката дали има доволно пл вода бидеќи по малку се воденам од време на време па да контролира дане е пукнат погоре водењакот а од бебето да не истекува. И ќе видиме и за стомакот пак.
40 ned i 4 dena neznam so prvoto mi padna samo ednas i toa bese ligavo so kako konec od sveza krv ova mi padna cudno deka e potemna krvta vcera mi padna a i denes pak
Прашање, дали на апликацијата МоеЗдравје има опција да симнам резултати? Крвна слика железо си видела во скоро? Јас така реагирам од анемијата... Оди на доктор за да те видат, не оставај така штом има крв нека проверат до каде си.
Спојлер: Исцедок Денес полна 18 недела Вчера имав ваков исцедок,без мирис,нормално ли е,имала ли некоја? Претходно ми се случувало воден исцедок да имам, имав и кандида не беше вака, сеа ова вчера ме замисли
Јас имам ваков исцедок, дури и 3 пати имам до сега правено брисеви, нема ништо. Докторката ми вика нормално е.