Јас првите ги правев во 11недела Сеа сум во петок се мислам да и кажам пак да ми земе Ни е бел,ни е жолт незнам може е нормално ама ете за се паничиме Одма мислам некоја инфекција сум закачила
И јас имам ваков исцедок, правев и брисеви, се беше чисто, докторката вели нормално е се додека нема мирис.
https://www.facebook.com/1000647286...rcSPLycgjahDxBpfHuAaRCnhC3pl/?mibextid=9R9pXO Може ќе има некој заинтересиран
Ќе видам и мојава што ќе каже Вчера и денес цело време во вц го поминав само се бришам од пусти страв
Нема потреба од паника, го имав и во првата бременост константно, тогаш беше придружено и со чешање, многу често правев брисеви се беше чисто, ми кажаа дека е нормално од хормоните.
Девојки 29 недела сум на уринкултура ми излезе Enterococcus faecalis,претхониот месец ја имав пиев антибиотик, сега повторив уринокултура уште ја имам,а симптоми никакви.Има ли некој искуство,петок дури сум на котрола.
Dali e zadolzitelno testiranjeto na hepatit b,c I hiv vo bremenosta? Ili samo pri carski rez se primenuva?
Мене ми ја покажа истата бактерија на уринокултура, но мојата докторка се сомневаше само на контаминација бидејќи е бактерија од дебелото црево и може лесно да се пренесе при бришење или земање на примерокот од урина дома. Не пиев антибиотик, пиев само многу течности и после недела дена направив нова уринокултура но преку катетер, за да биде чист примерокот и ми покажа негативно.