Moze ne e za tuka prasanjeto ama znaete li primer na zena sto ostanala trudna so ivf visoko fsh nad 20 i mng nizok amh
Исто како тебе. Првото беше пребесно у меше, второто мирно си беше до крај. Првото до 3 години не спиеше и душа ми излезе, второто од болница па се до денес цели ноќи сврзува и помирен е. Е сеа помирен. Он си е бесен, ама не како претходното што беше, туку љубопитен е мн и си прави бељички. Е тоа ме плаши кај третово, мн е бесно, којзнае што ќе ме чека...
Ај да се надевам дека е така хахаха. Инаку нема издржам до уште едно хипер дете и не спијач бебе. Само што ќе ми текне на тој период, морници ме лазат
Mila visoko FSH obicno odi so nisko AMH. Mali rezervi. Zavisi i kolku e AMH nisko. Na eho dali ima folikuli i dali moze da se izvadi jajce kletka. Obicno na priroden ciklus so IVF odat kaj niski rezervi, za da ne se dotrosat. Pisi vo "Vontelesno oploduvanje" temata, povekje odgovori ke dobies. Ima i nekoi suplementi znam sum citala sto zemale. I godinite se vazen faktor, i toa dali ima nekoj plus komorboditet ili samo niskite rezervi se problem. Edna jajce kletka treba, cuda se slucuvaat, i doktorite ne se Gospod. Nikoj ne znae sto tocno ke bide ili ne. Ti posakuvam srekja
Zdravo devojki. Povremeno cesanje vaginalno no nadvoresno. Nema iscedok ili miris obilen. 18 nedela bremena. Bev kaj maticen na kontrola no nemav takvi problemi. Posle kontrola povremeno cesanje. Preventivno nesto da se pie ili koristi vo bremenost
Супер, однесено дете во градинка, кафе направено, па може да се спремам за генералка Вчера сум си легнала во 21:30 не сте свесни како сум се наспала убаво ми дојде, сабајле сама се разбудив без аларм во 7 Ти како си?
Сам Само одмивање со вода и не користи препарати единствено со хиперманган да земеш во аптека и да се одмиваш тоа помага доста.
Jaс второво почнав порано да го осеќам уште 16 недела , сега терам 19 недела го осеќам повеќе и почесто баш над бешика тој дел ниско Денес бев на контрола мислев многу е ниско тоа ми беше на мисла мене. Ама вика таму е бебе сега мало е рано е уште да го осеќаш погоре И ми олеснаа, добри смее нека расте и нека мрда
Јас супер, едно дете у школо, друго во градинка, денес решив да одмарам и гледам Grey's anatomy , ручек нема да правам, денес ми е мрзовден, нека јаде кој што најде и кој што сака. Веќе преуморна сум од трчања искрено.
Добро утро и од мене Маж однесе дете во градинка,ми вика прилегни да поспиеш,јас земав мекици да замесувам И ме гледа чудно,ми вика само да ми кукаш вечер кога ќе се вратам од работа ќе те фрлам низ прозор Секој ден насабајле имам фул енергија и само луди идеи имам,те за чистење,те за рецепти,и навечер сум клапната и се' ме боли па дремам со масажерот и му кукам Од денес 27ма почнувам Некако почнуваат побрзо да идат неделиве... Клоца интензивно деновиве,дури и ме боли на моменти кога ќе ме лупне.. Ај поздрав со сите Отидов да видам тестото до каде е
Добро утроо, Денеска ми е последен ден на работа па некако се возбудив 37+5 од наредна недела чекам..... Имајте убав и лесен викенд сите
Dobro utro trudnici. Od koja nedela pocnavte da kupuvate alista? Nekako edvaj cekam a si velam da ne mi e rano, 20 nedela teram.
После 2ор скрининг кога дознав дека се е добро одма потрчав да земам Фрли некоја мекица навака и јас се канам секој ден да ги правам ама се нешто плус работа ми излегува
Повели,касни. Ја ставам сликава во спојлер ,да не боде очи на некоја беља да и направиме ,па да меси. Мезнете Едит: не успеав спојлер да додадам ,не знам ,зошто....сега гледам
Zdravo zencinja ajde pomosh..Od gak konzilijarno mi go prodolzija boleduvanjeto od 2.10 do 15.10 a maz mi sabajle gi noseshe dokumentite vo bukurest tamu boleduvanjeto go prodolzile od 2.10 do 6.10 i da se otvori trudnicko boleduvanje.Jas sum 32+4 dena termin mi e 20.11. Isto taka i od maticnata mi e prodolzeno do 6.10 Zosto samo 1na nedela prodolzile .Odmor leten seuste nemam koristeno cekam da mi kazat dali ke me sleduva.Ako mi dozvolat barem da si go iskoristam ..Kazete vie sto ponataka kako treba..I za vo fondot dok sto treba da ppsnesam za septemvri mesec boleduvanjeto od maticnata mi e za cel mesec a ova od komisija samo 6 dena ne mi e jasno kako ke imam isplata za septemvri ПРИКАЧЕНИ ФАЈЛОВИ: a" style="margin: 0px; padding: 10px 10px 0px; overflow: hidden; zoom: 1; background: url("styles/default/xenforo/gradients/category-23px-light.png") center top repeat-x rgb(252, 228, 236); border-radius: 5px;">
5+3 сметано пд циклус, на ехо бев денес..матичнипт реце си одговара сакусот точно на неделоте ..не го прашав дали точно дп ден се совпаѓа со ехото ... сакус 10,8 мм ...или 1 цм голем..без жолчно кесе...што мислите би сакала да слушнам искуство....споредував со шретходна бременост првп ехо 5+1 сакус 1,43 цм со веќе жолчно ќесе....рече ранп е ќе се видиме наредна недела...ептен сум со негатовни мисли