Ако ми веруваш, од 5ти месец половина, почнаа да ме мачат киселини..јас веќе не ни спијам, се радувам на 3 4 саати сон..преку цел ден ги имам, а ноќе ме вадат од сон и си шетам по дома. Сода и гастрогард ми помагаат, ама некогаш веќе ни од тоа не ми е подобро. Планирам да сменам со рупурут па да видам дали ќе имам подобрувања. Си прифатив дека вака ќе е до крај Пробај со млеко, бадеми, газирано, некои викаат банана помагала..не знам веќе ни јас со што да си помогнам
Јас Мене 10 год.ми требаше да заборавам колку беше плачка до 3 год.нонстоп комшиите ми викаа што дете ке беше ова.. сега пак е дада ама баш е активна во меше ,се надевам обратно ке биде после.
И јас прашав во друга тема исто ,со првото ми кажа ортопед да ставам ,ставав 5- 6 дена ми беше како роботче некое,потоа не и на контрола вика ставаш јас да да ,ок вика затоа е супер. Секој различно кажува и јас прашував дали да земам пелени ,и колку ако има потазе мама да каже што препорачуваат
Jas so prvoto se porodiv vo Plodnost masko dete I od tamu pedijatrite mi rekoa da stavame sirok povoj I stavavme do kaj 3-4 meseci. Sekoj razlicno
Доаѓаа на отприлика 3 часа и не прашуваа дали има потреба да му дадат на бебето млеко - кај цимерката моја имаше надојдено млеко па она само си го доеше. Ако ти е прво може малку да ти покажат како треба за почеток. Како што ти пишала и друга членка ако си во можност посети некој онлајн курс ќе ти биде од помош
@TheSecret @Алек*** Јас сум со отоци на нозете од летоска, негде 5ти месец. На прсти приметував отоци по прстенот, бидејќи ми е комотен иначе а понекогаш ме стегаше. Последниве 2-3 недели не го ни носам воопшто пошто после не можам ни да го извадам... а трпнење не осеќам туку повеќе како болка кога ги виткам прстите, како коските да ме болат магнезиум крема имам, се мачкав на нозете грчеви кога ме фаќаа, ќе пробам и рацете да ги масирам со неа па ако помогне ќе пишам
Жени јас ќе експлодирам ми се чини... еден ден подобро, нареден пак вака. Го чувствувам стомакот многу надуен, како да ме притиска насекаде, посебно ми е тешко за дишење, а тек полнам 32ра недела Како да си олеснам имате некој совет?
Devojcina jas dum 14 nedela, od start dosea primav po dva kleksani po 0.4, od vcera mi namali na eden 0,4. Ova mi se rezultatite, iskustva? Prethodno APP mi bese 20, primav do 12 nedela i estrofem i progesteron. I ideos odkoga pocnuvate?
https://bellina.mk/p/3298/abena-gai...yVU9EuB7xUtgmYNlgSlT7jbT32vS1GXT3WCpe9T5Y9d8f Mi izlegoa na sponsored. Ke se najdat, ne se skapi.
hAHAHAHAHAHAHAAH, te molam prati povekje vakvi linkovi za raboti sto se potrebni za trudnici. Se gleda od nebo kolku golem obozavatel na shopping si, i bas ni treba nekoj so finansiska potrosuvacka energija hahahahaha
Trosipari sum do daska Imaat i vloski takvi pamucni od razlicen brend. Samo ne znam kolku se vo apteka slicni, za da sporedam.