Јас се мачкав со павловичева оргинал ама зш мала брзо ја теошам и сега најдов една мн убава крема од зегин на фирмата Doctors Павло крем со витамини АД и екстракт од невен,делува антибактериски,намалува црвенило или воспаление и Најважно што спречува напукнување на кожата 300мл за 208 ден мн сум задоволна иако немам стрии сепак кожата ми е мазна убава и хидрирана пробај ја природна убава е
Мами има ли ви се случено да ви излава воздух од вагината?Од кога остана бремена многу често ми се случува.Има ми се и порано појавено овоа, ама поретко.
Не се замарај мила, и јас нон стоп сонував цела бременост и јас знам дека ради хормоните и малку почесто трудниците сонувале, а нели сепак си легнуваме и стануваме со истата мисла...Позз
Верувам дека е така, секакви ги има, затоа викам како ќе ти се погоди,а ти ич не ја слушај неа, она ако ти рекла нешто, ти од ова уво влези од другото излези и раат глава
Еве мила мислам дека оваа табела точно покажува, барем јас по нејзе се водев. Знам само дека со полна 36 г.н т.е со влегување во 37 влегуваш во 9 ти месец, тоа го знам поради тоа што 100 пати прашав по прегледи и кај матична и на ГАК
Здраво девојки вечерва забележав Црна линија на средината на стомакот претпоставувам дека е линеа негра е сега негде прочитав дека се појавува само кај трудници кои носат машко дали е тоа вистина?
Кај повеќето има изроди како јас на пример што ја немаат а носам машко така да тоа машко-женско нема врска
Кај секоја жена е различно нема врска тоа машко-женско Тоа бабите на времето си предвидувале така пошто немале ехо па мозгале дали високо го носиш дали ниско, дали ти штрчи стомакот дали не и триста глупости па по тоа предвидувале машко-женско а често биле грешка
и јас сум сирење бела ама има и бели девојки кај кои што се појавила линиијата имам такви другарки Затоа викам кај секоја жена различно е мене дури не ми веруваат кога ќе кажам дека немам линија, дека не ми потемнеле брадавици, некој кога ќе ме слушне одма фаца прави демек- е да бе се тебе ништо не ти се десило демек измислувамбог да чува
Јас кога ти викам имаме мн сличности понекогаш кога читам мислења низ темава проверам јас ли сум ти ли си хехехе D
можно е, можно е ако убаво е тоа Ти до каде си сега? која недела си ? Јас се чудам колку брзо ми летна времево лелеле после ќе ми фали мешкото да ми мрдка внатре Само летово да го протераме без жештини и одлично ќе биде Инаку да ве прашам ги сонувате бебињата?
Леле штоо се деси ми се шекна моб @pleza4e инаку полна 24 сум нед и супер се чуствувам а го немам сонувано бебето ама имам сонувано како се пораѓам и како вистина беше и таман да го видам бебето се разбудив жива вода бев хехе ама многу лесен пораѓај имав на сонов два пати само напнав хехехе
Здраво женски. Јас сум тазе трудница скоро 7 недели. Сакав да ве прашам дали докторот ви забрани некоја храна да јадете. Јас бев кај оваа мојава и таа ми кажа дека не смеам да јадам јајца кои не се доварени или да течат и се што содржи нескувано јајце на пр мајонез, фета сирење изварка и било какви сирења меки, морска риба, салами, паштети и конзервирани работи. Ве молам споделете
Јас ја имам бебе Продерм со невен и невеново уље плус и тоа го пробав али џабе се исфрлам од све , а од оваа смрдливата германска крема не се исфрлив ама ко да има ефекти на старите стриички видов подобрување ама мноооогу смрди грдо на некои билки и миризбата во глава ме мава а др. баш му ја покажав и ми рече да сум ја користела ко демек безбедна била а мене пак страв ме фаќа