Женскава моја веќе е свртена со глава надоле,си знае како треба Се надевам така ќе остане до крај,јас спремна да терам уште еден природен пораѓај,здравје Баш споредував тежина со синче кога бев трудна,во истите недели,исто тежат. Цервикс мерев пак,супер е за неделата па до крај не мериме веќе.
Devojki kako go resavate problem so zdiganje i poduenost i kiselini posle bilo koj vid na hrana shto go jadete, ne se izdrzuva vekje.
Mislam periodi si imaat. Mene okolu 24ta nedela skroz mi se smeni. Do togas cuvstvuvav bas klockanja, i taka si se naviknav. Posle den-dva nikade go nemase. Taa nedela epten slabi dvizenja dali ednas vo denot neso ke osetev edvaj. Slednata nedela vekje pocnav da go osekjam kako se vrti , kako da se prevrtuva, vekje nad papokot pocna. I eve sega sum 29+6 i sabajle i pred spienje samo taka go osekjam, a cel den nisto. Duri pocna i mene panika da me fakja, pa pijam ladno, lezam,stiskam stomak toa pak aber nema. Maz mi me kara vika ostaj go na raat bebeto, deka do sega 100 pati vaka panicam. Probaj legni na grb, pred toa napij se laden sok od portokal ili koka kola, ke mrdne eventualno. Jas nikako. Zdrigam kako luda Kupiv edni kesicki od Zegin mi gi preporacaa ama dzabe. Gledaj da ne legnuvas barem 1h posle jadenje, i ke zabelezis od koja hrana ti nastanuva. Vareno mene ok mi e, ama przena hrana, ajvar i skara na priker haos mi pravat.
Skoro site sne isti, a ustavri beba nane https://www.instagram.com/reel/CyL4yRHorUW/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Jas malce se isplasiv a dosega bev bas aktivna, no sega ke gledam da lezam povekje... bitno bebushkovci da se dobri. ❤
Хахаха баш е јако одма сме со црни мисли Коа клоца многу зошто толку активно кога е мирно зошто го нема
Vo Farmahem so upat ne mi naplatija nisto. Samo prethodno se javuvas da zakazes. Upat od opst maticen zemas.