Ако пишам 34 колку што имав кога останав бремена испаѓа машко, а сега веќе имам 35 ако пишам 35 испаѓа женско. Значи ни Кинезите не знаат што носам, не па нашиве доктори. #малашала
Хахаха слично и кај мене, ако се години во момент на концепција не е точно, а години колку што наполнив потоа тогаш е точно. И мене така прво женско па во 27ма недела ми рекоа машко. И од тогаш не ни прашав веќе, ќе видам кога ќе се роди. @Maja1986. И јас ги исправ со Персил за бебиња и чико омекнувач. А за првото користев Ариел за бебиња и исто чико омекнувач, сега ариелот некако многу скап ми се виде. Мислам и на фрош дека е добар избор.
Во 21ви век да не знаеш ... Ама ете вчера ми земаше др.Пале брисеви микробиолошки, она е веќе трет гинеколог што рече машко. Си викам гарант му е папочна. Како у 28/9та недела беше расширено и ништо не му висеше, сега му зависе одма. Не знам, машко е кај мене најверојатно, ама додека не излезе ќе си оставам "Нада" да ме тапша по рамо.
И јас првично се израдував двајца доктори ми рекоа женско, а потоа истите двајца ми рекоа машко и реков нека ми е живо и здраво, што и да е. Сега со честите контроли околу грлото тоа ми е битно да е во ред па затоа и не сум препрашала за полот. За првото дете сите уште од почеток ми кажаа дека е машко и понатака исто потврдија.
За 2те ми кажаа машки и крај. Ама беа други доктори. Ќе верувам кога ќе му го видам јас полот у живо. Нека е здраво и живо само и оно и јас.
Детергент Персил бебешки и омекшивач Фрош бебешки, многу нежни и погодни за осетлива кожа. Само Бекутан никако.
Што е со бекутан прашокот? Јас перам со фрош ама свекрвица купила бекутан па не знам дали да се префрлам на белитам, фрошот е добар ама нема никаков мирис
Јас за првото перев со ариел бејби Сега незнам дали со тој или со персилот , имам време да се одлучам
Многу лошо мирисаа алиштата по некое време, како воопшто и да не переше. Исто и мака мачевме со егземи па морав да го сменам. За бебешка кожа подобро и да нема силни мириси.