Vi blagodaram na site si setam jas so sistem Bolki slabi na 2 minuti se. Poleka poleka ke bidi. Poragaj vo zivo imate.
Претпоставувам има разлика од пробиотик за цревна миклофлора и вагинална микрофлора? Прочитав низ форумов членки со инфекции примале Лактоген, пробиотик за вагинална микрофлора, се зема орално и безбеден е во бременост. Јас со антибиотиците пиев Proven. Дали може на своја рака сега да си земам лактоген?
Пијам еднаш на ден. Имав гарднерела и др ми кажа да ги користам еден месец а сега ми кажа уште еден месец
Секоја инфекција носи потенцијален ризик, резултатите ќе ти бидат готови до вторник затоа не ти дала ништо така на непроверено, одмивањево е како природен начин алтернатива додека дознаете дали треба антибиотик. Не сум имала никогаш инфекции и немам ни искуство колку тешко се лекуваат, но секако ќе следат во случај да има како ќе реагира на терапијата за да се излечи без да направи проблем на кратење на грло на матка или пукање водењак.
На интернет свашта пишува се заебав и јас па читав. Кај мене е друга бактерија што исто може да предизвика пукање на водењак и предвремено породување. Ќе ги почекате резултатите и ако се потврди ќе ти дадат антибиотик по антибиограм и сигурно вагиналети. Какви симптоми имаш? Имаш ли исцедок, има ли боја/мирис? Мене за одмивање ми препорачаа млак чај од камилица.
Здраво. Бремена сум 4 ти месец и сакав да ве прашам дали истегнувањето на утро кога ке станиме или ноќе му штети на бебето.
Девојки сега сум 22 недела. Нежни движења на бебето чувствувам само наутро кон 8-9 часот а во текот на денот послабо. Како ги чувствувате вие движењата во овие недели?