@Dzulija* Честитки, да е жива и здрава, големка да расте, да ве прави среќни и горди секогаш. Брзо оздравување мама Од работиве за бебе, колку што имам читано ти треба едно комплетче за кога ќе излезете од болница бидејќи си ги облакаат они во нивни бодиња, и ти требаат памперси само. Мислам другиве работи ти се непотребни пошто они бебето го средуваат
Mami, vie veke so imate ili ke kupuvate kolicki za bebe. Od kade i od koi ste zadovolni. Gledav vo loco croco na kikaboo, vo liberta bebe center i topolino. Dali kolicka 3 vo 1 ili 2 vo 1. Bez onaa golemata korpa,nz. Na so da obrnam vnimanie koga ke gledam
Моево нема абер за излегување, цтг мирно. Си одговара за неделите, има вода, ми рече само да лежам повеќе на лева страна да се наместело убаво.. божем второто побрзо да излезе нема врска, првото точно 39 се роди, сеа сум 38+4 абер нема. Кажете со што се поттикнуваше породувањето побрзо да почне хаха, денес чистев, бришев прозори
Мене ми пукна со првото со премногу пешачање дента и плус по скали се качував и на крај кога легнав вечерта пукна
Ќе пробам и тоа, уште 3 дена сум на работа и после нека искача веќе доста е мислам првото ми е на 11, нека биде и ова на таа дата
Мене докторот ми има кажано дека нане, планински чај исто несмее правеле контракции. За време на бременост дека најубаво кога треба да се пие да биде само камилица.