И мене ми беше итно за пред трансфер, затоа викам ајде искусна, ќе си одам кај неа, ама со цените е претерано. Гледај ако можеш снаоѓај се за во приоритетната да одиш, има мн стручни доктори на Ендокринологија.
Освен чаеви и супи што друго може за настинка? Кој спреј за нос? Грло не ме боли, ама носов веќе ме боли, рани ми е од дување, очи ме печат ми солзат, уште и времево никакво ме дотепа
Можеш парацетамол , јас правев и инхалации со Sinomarin , и ставав капки за нос Исомар . Туширање , чаеви , супи , лимон .
За киселини дојди кај мене ,простудирав се. Ја поминав со сода цела бременост и на крај во 9ти ми дадоа Нолпаза и ме спасија. Ништо не помогна, ни јаболка,ни сода,ни мастики,ни кисела вода, маслинки ,све тоа поминав. Нека те теши дека у моментот коа ке го родиш ,ке ги снемаш магично
Парацетамол пијам. Риностоп дозволено ли е? Ете на куп обврски денес заборавив да ја прашам матичната
Мене додека доев, др не ми дозволи риностоп да пијам,па ваљда и за во бременост неможе.. Види сепак консултирај др.
DAK baby shop ми излегоа на фб, бодињава ми се видоа познати, како да се од tiny baby shop, а гледам имаат бодиња, пижамчиња итн итн со намалени цени. Искуство со странава?
Апдејт: сте слушнале за малер? Епа дојдов да ви кажам ја сум малерот, сама себе да си се "гушнам" Кренав темп.си ја осеќам настинката, кај главата ме боли и позади вратот, си го осеќам грлото како болно, сабајле едвај голтав, сеа малку се потсмирив. Кажувајте чаре, умрев од грижи, сега пред пораѓај ова ме снајде
Јас лани имам порачано бодиња, од George. Исто и тие како tiny baby shop ги носат од Англија и ги препродаваат.
Многу добар и стручен доктор Александар Манолев во пол.Манолеви во радишани и приватно ефтино за разлика од друго место 1800денари. На мм само он му ја среди тироидната
Ista bev pred edna nedela so temperatura 38 visoko crp I mi dadoa pancef paracetamol vit c I mnogu tecnosti. Sepak konsultacija so maticen I so ginekolog
Удри на супи петел со бибер, цедени сокови со морков,лимон,портокал,маааалце ѓумбир и мед, млеко со прегорен шеќер, многу течности, гаргара со млака вода и сол за грлото е лек! Одмарај и ако оди температура нагоре прашај за парацетамол дали смее сега, секако една крвна слика со црп макс до петок за да не се оставаш викендот така
Нели и Синлаб имаат договор со фондот? Јас таму одев за крвна слика со упат и си плаќав како државно, исто и во Авицена.