Normalno ne,ke si probame posle 37-38 negde iako iskreno nas vozbudata ne nadvladea nekolku pati so svrsuvanje vnatre iako gresno sekako ama za sreka dobro e zasea.
Како се справувате со тагата за вашето дете дома додека сте во болница? Јас мислам дека ќе се шекнам, таман ми го спомне некој одма плачам.. не дека не е делен ама сега некако премногу сум емотивна. Свесна сум дека и за другото треба да сум силна и да го донесам на свет, ама првото ми е слабост..едвај чекам да се олеснам и да си одам за некој ден да си бидеме сите заедно дома
Возбудата и да надвладее, нема ништо страшно ако односот е заштитен. Шанса нема секс без кондом да имам до 9ти месец, не дај боже да закачам нешто. Не фека вака нема шанса од закачување нешто ама бар ке знам декс не ми е од маж ми
Мајка првото не да ми е слабост, неразделни 3 и кусур години. И одеднаш бам, 2 недели во болница со комликации. Дете еднаш ми го донесоа на посета само, дека многу плачеше кога ме виде, зашто сум била во болница, мама е болна, ги виде канелите, инфузии, се потресе кутрото, на одење сакаше и јас да појдам дома со нив... Срцето ми се скрши, синко иако се помири со ситуацијата, ептен тагуваше а јас морам на двеве во стомак да мислам, ризик за предвремено и што уште не... Така да, за убаво си отидена таму, за некој ден живи и здрави ќе си се приберете дома на куп. Мисли позитивно
Фала ти мами Јас мислам нема да поднесам да го видам, одма ќе се расплачам пред него. А додека бев дома демек и на камера ќе сме се гледале а ја поголема плачка од него
Никако, пред да се породам ја однесовме в’градинка, се отепав од плачење дури ја носеше мажот ми и се сврти и ме виде, тогаш уште повеќе почнам да плачам а си бев лута сама на себе оти ме виде. Поручекта следна средба ни беше како фамилија од 4ца, па ми се чини летав за нејзе да ја видам. Пак нова тура плачење (од моја страна) таа ссмо ме гледаше, ме гушкаше, ја гледаше сестра и, емоции до плафон. После од ко ми ја донесоа бебата, ситна мала, некако зсштитнички се осетив, па другото е “големо” веќе. Не дека ти поможив нешто, ама споделив мене како ми беше. @Brpbrp Да сте здрави и живи!
Штом те снема, знаев дека сте се запознале со женската честиткии, живи здрави да сте и двете, побрзо да закрепнеш
Cestitkiii @Brpbrp @Isabel !! Da se zivi i zdravi bebencata, i vie so niv I na site sto se pred poragjaj, so lesno mamicki