Долги ракави горе не зборам за со ногавици тоа ваљда се шпихозни? Немам појма со терминиве хаха Јас земав од стружанка вчера бело скроз за да ми е во тон скроз Мада до тогаш мислам ќе се премислам уште 5 пати што сакам да му облечам
Јас цедам лимон, портокал, сок од аронија и дополнувам со вода во чашата. Значи колку чашка за ракија ми се фаќа. Мислам дека е доволно зошто сиг и преку друга исхрана внесуваш железо.
Девојки здраво ми треба една консултација. Срам не/срам ќе прашам . Утре ќе правам урино култура, меѓутоа навечер ставам вагиналета утрогестан. Мислите дека тоа би сметало во испитувањето? Сепак има делчиња од вагиналетата во мокрењето
Pod spikoznite ili dvodelniot komplet za od bolnica, za masko bebe vo zimo ke oblekuvate dopolnitelno zivricki ili hulahopki
Не, баш овде дознав дека за машко бебиња не е воопшто добро да се стискаат и топлат во хулахопки. Плус не гледам потреба кога ќе го облечеш во панталончиња со стапалки,чорапки и горе дебело ќебе
Здрава и жива да е , Господ да ја чува и тебе и неа. Добро утро. Девојки помагајте. Имам мн често дијареа, ми е страв беља да не направам, смеам ли јагленчиња да пијам? Сум заборавила, ама мора да пресечам некако...