Тантуровски. Врв е, ама ја сум петарда и се плашам. @Boki_bokicka здрава и жива ќеркичката, од Бог благословена и во мир и спокој растена.
Site so se spremaat za perenje bebeska obleka, vo kipper namalen persilov upola. Vo kam i zegin e 600 i neso. Vo market nivni na kiper bev preeska vo aerodrom nemaa, ama online ke si naracam. Istata gramaza e. Edit- ne saka online da se naraca @l-a-d-y-di i @Boki_bokicka cestitki, zivi i zdravi da se
Ne koristete prasoci za bebe od kam i kipper. Seto toa e hemija i e made by kosovo. Istiot brend vo vero i dm e poskap zosto e made by druga zemja.
Да ви кажам како се заебав. Земав пелени бејбилав 0, првото ми се роди ситно викам ај ќе земам сега 0 секако брзо се трошат, па после ако треба и 1 ќе земам. Земав и едно паковање слипи 2јка, слипи натурал, со по зеленото пакување ај викам некој попуст за блек фрајдеј. Ме интересираше колкави се, отворив една извадив, абе минијатура , вадам од бејбилав 0 ставам една врз друга, во ширина дали пола цм се разлика. Леле изгледа се заебав. Кај другарка видов кец памперс, па кецот од памперс е изгледа како слипи 3јка. Значи мн се малецки, се надевам ова ситно ќе де роди, зошо 80 пелени ќе идат јабана
Слушај..во дим од време на време Нила е на акција.. за 290 денари 2.7л. Плус и многу убаво мириса. Јас земав и дуел бебешки омекнувач и испробав како комбинација, ама нилата дама по себе поубаво мириса плус за цената се исплати.
Се согласувам за Нила бебешкиот, и јас од старт перам со него и убаво мирисаат алиштата, омекнувач не ставам . Го начекувам и јас во Дим и стварно се исплати . Сега почнав и нашиве да ги перам со тој ама ставам и омекнувач
И Виолета не е лош, ама за цената Нила де исплати повеќе. За првото користев мерикс бебешки, како сапунчето што мириса. Убав мирис ама ми ги бледееше шарените алишта. Течен детергент е друга приказна
Pa i Violetava se jade so cenava, ok e pak. Persil preskap e , a so bebe ima da vrti masinata na veliko. Ne znaev za Nila i Violeta, ke si gi probam sledno, sega zemav Frosch kolku da isperam da spremam za pocetok. Fala na info zenski, forumov zlato ni vredi
Јас прееска купив од Стокомак 1700мл 537 ден. Кај производител стои Австрија и Полска. Инаку со црвено капаче е мојот,се разликува од овој на сликата.
Јас купував фрош, но не ми се допадна ниту мирис..ниту перењето. Преднтоа купував ариел бебешки. Скап е. Сменив персил сензитив. И коколино ом3кнувач
Frosch е без мирис или има мирис? Јас гледам што се исплати, чико ми е скап, ариел бејби исто... Имав земено еднаш и персил за првото, тоа изгледа првиот пст кога перев. Бекутан исто го имам пробано, не ми се сфиѓа ич, ни пере ни мириса, а сега е и многу скап, порано беше најефтин. А има да пере да растура и машината и сметката за струја.
Zenskiii jas se porodiv vo sabotata (37 +6) … morashe so carski ama se pomina vo najdobar red… Maliot e 3000gr i 52cm
Нема некој посебен мирис. Воопшто не ми се допаѓа. Земав на ариел, сега персил сензитив зимам плус коколино омекнуувач. Користам на дм сапун за флеки.Зедов на лимес за флеки ама не сум го пробала уште.
Бејбилав 0 се за прематурчиња. Општо сите бројки од бејбилав се потесни во споредба со другите пелени. Ама од квалитетот јас сум презадоволна, првото порасна со нив, сега и второто.
Прашањево е до тие што веќе имавте поризична бременост. Со омекнато грло, зрела постелка многу порано, кпнтракции, отворено и сличнп и нели бед рест само.. што со втора бременост.. како поминавте ? Знам дека секоја бременост е засебна но ете малку охрабрување....