Иначе баш имам cravings за благо навечер, баш не можам да се контролирам колку ќе изедам.. преку ден се е супер, ама пред легнување ме фаќаат огромни кризи за благо
Значи коа ми ставија у Систина (2пати) не можев да издржам среќа вц у своите што има инаку се покакав на сред пат.
6 прсти бев отворена,без болки,само со стегање и пуштање долу.А цтг ги регистрираше нормално. Среќа што бев на контрола,да бев дома ќе си трчкав со малава и немаше сигурно да појдам на др.
@Мариаа. И @Konstrakta new fear unlocked ама се пресмеав на вашава мака ахаххах Леле гак има тоалет во соба нели? Аии замисли цимерката ти го фати вцто така кога треба да се испразниш
Ти текнува на моменти дека патам од депресија? Во моментов се ми е рамна линија ако веруваш. Само ми се плаче, болки никакви немам од прееска, траеја некои 10тина мин може и помалце и толку. Што сака нека биде. У моментов сум многу down... Леле какви mood swings проаѓам, ама стварно немам сили веќе...
Од што те сакам ми е страв да не пропуштиш нешто.Пошто нели очекуваме или болки,или пукнат водењак.Со првава ми пукна водењак,по 12 часа ме породија ни б од болка немав. Со вторава цтг у вис јас ни б од болка. Несакав да ти створам паника знаеш. За брзо да се собериш,прибериш,да си дојдеш на себе,некој зависи од тебе. Ти ја праќам цела среќа,се ќе биде добро,премногу ти се собра,ама нема откажување,нели?
Да не си ми ти... Знаеш... Ама претешко е верувај. Толку се осеќам истоштено од се што веќе немам сили за ништо. Не да сакам да се откажам, но од многу работи, не од себе и децата. А за бебе добро е, ако нешто има ќе се покаже ваљда... Вечерва не мрдам, не сум спремна уште...
И оваа вечер нема спиење. Киселини Се напив сода, млеко се што прочитав и ништо не ми помогна. Мислам ми се запали хранопроводот. А згора на се па и грло нешто ме боли, затнат нос цел ден, пантенол се напив... За никаде сум... Веќе со душа го чекам денот да дојде, да ми олесни
Те читам веќе некор време. И една членка ти пиша баш исто што сакав да ти пишам. Бремена си. Наскоро ќе имаш бебе. Најблиските ти се добри. Здрави, живи. Некој би дал се да биде на твое место. Ако нешто ме научиле искуствата во животот е дека здравјето е најбитно. За жал го дознав тоа на потежок начин.
Читав за кефирот доста помагал а е дозволен..ако имаш од некаде да набавиш габа за домашен пробај. @LadyC уште малце остана, сега од хормоните верувам се личи многу поинтензивно, пострашно.. како велат најтешките животни битки ги добиваат само најхрабрите војници, можеш ти
Само што сакав да прашам дали е дозволен кефирот , почнав од пред некој ден и јаа да го пијам мн ми е убавв и ајран исто пијам . Млекара нема да ми стигне. Исто во последно време млеко и бисквити можам цел денн да јадам
Никогаш не јадам бисквити и млеко. Ама сега во бременоста исто и мене многу ми се јаде, посебно мелена плазма
Имаш право. Ама здравје за да имаш не треба да се нервираш, а јас сум постојано под притисок, некогаш на тапет, невозможно ми е да избегнам некои ситуации. Ако избегнам едни, добивам гратис други кои се бетер. Ама ќе мора тоа на време да средам инаку самата себе ќе се изедам и тоа што викаш од непотребни работи... Инаку добро утро. Добри сте? Јас сум спиела цела ноќ како топ. Може денот ќе биде полесен денеска.
I najubav da ti bide Jas od 4 budna. Ne znam sto mi bi , dali brekstonov me ubija vcera baegi imav, dali se prevozbudiv posto mi stigna fiokarot za beba. Kako i da e sega sum kako zamlatena so mokra corapa
Добро утро девојчиња мои Прашање за последни брисеви дали е можно да ми направат проблем на пораѓај ако ги правам во 34+3 ? Закажав за понеделник некоја паника ме фати дека имам инфекција некоја, кандида нешто такво ама да не оставам до 36та дури, па ми текна да не направам проблем на гак за пораѓање да речат невалидни,рано се правени?
Mene doktorot sto ke me poraga mi rece poslednite brisevi se pravaat vo 32-34 nedela i vekje nema potreba da se napravaat. Osobeno ako se ide so carski rez.
Супер фала ти, во Систина докторов ми рече 36та затоа во мисла ми остана... ама на гак ќе се пораѓам па не знам таму како е правилото
Мене во Систина Кацарска ми правеше со двете брисеви во 8ми месец... Не знам. Па и Коруновски ми правеа во 34та недела ако памтам добро, ама секако беше 8ми месец. Која недела си сега?