Подобро мирувај барем во наредните неколку недели. И мене од 29та ми беше 31мм и си остана така, мирував, без веднење и премногу стоење на нога, сега дури почнав со повеќе активност 35та сум, но и сега ми е на штрек додека влезам во 36та.
Ok akde sea nema da se nategnuvame. Kamilicata go smiruva organizmot, pomaga za nemiren son ama ne treba da se konzumira ama nane mozhe. Ok
Дали можи да ми кажи некоја колку саати пред царски рез не треба да јадам? И што може да јадам? Бидејќи со првото се беше набрзина, ојдов за преглед завршив со царски истиот ден.
Некој совет што да правам со притисоков. Пијам 3 пати метилдопа ама под 140 не можам да го сметнам. Сабајле ќе одам на болница, вечерва да поминам не можам да спијам ко ќе легнам како в грло срцево да ми слегува
Mislam 12h pred sekoja hirurska intervencija. Ama carski posto i so spinalna odi, neka kaze nekoj za sigirno. @YellowLedbetter Ako imas bedoksin napij se, pa i dva, dijazepam brka rabota ama radi bremenost na svoja raka ne bi zemala. Ne e mnogu 140 ne se grizi, neka ne te fakja panika beter da si go kacis.
Која недела си? Инаку да, како што ти пишале пробај со бедоксин, јас пијам по 2 на ден и плус магнезиум навечер
Пробај со бедоксин од 20мг и магнезиум + Б комплекс од 400мг, јас ги пијам за висок притисок и добро е сега за сега
Било која да е чист ланолин. Најдобро да не мора да се мие после тоа. Јас со првото го користев тој на Медела.
Ме фаќаат паники на моменти во среда сум на контрола буквално не знам шо да прам, да одам на лекар денес да не одам. имаше ти отоци?
Vcera rodi mojot sin. So prekrasen tim na doktori i sestri vo Chair. 3500grama, 50cm. Rodiv vo 36+3. Pukna vodenjakot, i zavrsiv so carski rez. Vi go posakuvam istoto i na vas. Prekrasno custvo
Ете нееее, излагаат нашите чеда да не омекнат и направат подобри луѓе. Нека ти е здраво и живо и од Бог благословено, да расте безгрижно со мама и тато.