@Konstrakta @KikiKviki @Kikikikiri0405 Sega petok ramno 37ma ke odam, kaj Tofovski odam na GAK, posto imam istorija kaj nego i drugi intrrvencii, e sega za ctg moze dole ke me simnat, ne znam koj gleda toa. Na primer za skrining me simna kaj Adela Stefanija. Ke vidime sega kako ke e. Ne znam i jas redot kako e, dali prvo pregled pa ctg. Ke vi pisam petok .
Јас се молам пак моето да се сврти карлично да го тргне главчето од канал ми го "скрати скрос грлото " многу ме притиска долу неможам ни до веце да отидам си мислам ќе испадне во секој момент ( ви се вмртнав во муабетот )
Го купив во аптеката во Тинексот на 3та Македонска бригада Мене ноќе ме болеа многу нозете и не го миев, мачкав у сред ноќ и оставав
Vo princip prvo ae pravi ctg, go citaat i gledaat na eho. Samo toa ehoto dole vo ambulantata e potaro i od baba mi xD se nadevam deka vo nekoja od ambulantite, 35, 36, 28 ke ti pravat eho
Која недела си? Моево си е наместено со недели надолу ама не е центрирано си вртка лево десно со главче па ме фаќаат итни трчаници за мокрење веќе 35+3 затоа викам немој сега да му текне да се врти обратно па да треба царски
27 + 5 сум рано му е затоа го молам да се сврти еве царски нека биде ич не ми е гајле само да поседи повеќе неверувам да се сврти кај тебе веќе и место нема многу за вртење ќе си седи вака Кај кој си во систина да не си кај мојот доктор?(мојот мислиш од дома си го донесов )
Пред месец ја имав Уреоплазмата ја лекував со сумамед и вагиналетки минатата недела го повторив брисот сеуште е тука ми препишаа Erythromycin 500 mg 2 по 1 на 12 саати и пробиотик Darmflora 1дневно 34+6 сум ме фаќа паника како да ја излечам да се одмивам успат со нешто некако? На нет да не отварам ќе припаднам читајќи
Nema sto da promivas, antibiotikot treba da ja unisti. Zemaj go sega ovoj i probiotikot, pa ke napravis kontrolni brisevi, edna nedela otkako ke prekines terpapija za najsigirno. Ne se sekiraj, jas druga bakterija imav, ako ja ima pak kraj kraeva carski i resen problem.
Еехее ќе сврти не се секирај мене срце ќе ме удреше во 18та кога беше свртен со глава доле пикнат како инка и грлото извртено ден денес таа слика од ехото не ми излегува од глава и паничната реакција на докторот , полежи малце на перниче за да го влече обратно инерција па ќе се сврти. Јас мислев е невозможно да се свртат обратно после 34та ама овде кога видов 3 4 членки што чекаат за царски зошто бебињава им се извртеле во 34-35 недела баш ме фати шубе, бебево ептен е брливко оди до макс тегнење излегува од сите страни низ стомак ќе видиме баш на контролата па сега како треба нека биде само да се роди добар. Кај Панчевски сум јас ти? Да ти кажам право бев решена гак ама толку ми беше немирна душава сега да го сменам што реков ќе одам Систина само ради него и раат сум некако мирна ми е душава.
Лежам не мрдам јас 1.8 е грлото морам Нема да се сврти верувај му на бебко си знаат они како треба е сега па и да се сврти најбитно да се живи и здрави нели , Палчевски е супер го знам а јас сум кај Бојаџиев кај него бев и со првото супер поминав па не си го мењам
Девојки кај се смеам да боцкам клексани? Рацете ми се модри и веќе не ни можам да ги боцкам, смее ли во бут?
Јас со Еритромицинот, една доза, ја излечив. Не ми текнува точно, ама доцна бременост веќе бев 8ми мислам. Јас и со симптоми бев, крш.