Со првата ќерка земав веледа козметика ама не и одговараше па сменив на Мустела. Сега и за втората исто се ќе користам. Овие сите ги земав кога имаше во зегин акција на Мустела.
4 дена е со царски. Можеш пумпица да носиш. Ќе ти кажат кога да го ставаш на града, јас првите 2 дена не смеев на некој антибиотик бев. Не се потресувај ако одма не ти надојде млеко, со царски покасно надоаѓа, мене ми надојде после 6 дена.
Јас со првото сум природно породена па имав млеко после 5 дена. Од болница бев пуштена дома со препорака од педијатар прво на двете гради да ставам бебе за да дојде млеко, па после да дадам адаптирано. Два дена така и дојде млеко, баталив адаптирано.
Мене и со првото и со второто ми дојде на 3ти ден, тој ден уствари оддеднаш ми се наполнија.. а до тогаш некоја капка колострум. Едното природно ми е, другото царски.
Биди сигурна дека не си одиш од тука. 2 години ко манијак сум во темава, само тебе успеав да те пропуштам
Vakvi se tie deodoranti za posle raganje sto koristite? Mozi mn prasuvame ama em neiskusni nie za prv pat em maz mi kupvase denes pa izvinete.
Tie se, bilo koj samo da nema aluminium. Fakticki ova e dezodorans ne e antiperspirant, i jas licno osekjam razlika poso ova samo ja parfimira potta ama ke izdrzime. Zemav na Alverde edno so soda bikarbona, i toa isto bez aluminium pa se nadevam sodata barem ke ublazi da ne smrdkam Ima i edni vo Dm na "Ben&Anna" isto so soda, ama ne mi se dopadnaa. Od aluminium-free stikot na Forever Living od aloe top mi bese, ama nemam kako da naracam, porano znaev edna devojka. Vlazni od Dm na Babylove so delfinceto, i Violeta so 99% voda. Se toa preporaki od forumov
Зар не смее нивеата без алуминиум? ја купив и преубаво мириса на сапунче чисто, алверде стикот воопшто не помага... денес сменив 4 маици жени се потам како луда од најзимурлив човек станав подвижна печка. Само гасам греење дома, спијам откриена не се поднесувам од топло крвта ми врие https://www.maquibeauty.com/nivea-deodorant-aluminum-fresh-natural-p-36226.html
Ова го користев во првата бременост,мислам дека бетер ја прави потта,после неколку обиди го фрлив. Како што пишала Дејзи ова не е антиперспирант. На алверде има убави и стиковите со кристали од дм исто така. Мислам дека и по аптеки ги има.
Smee i ova, ama ne mi brka mnogu rabota mene, se potam i zamirisuvam za brzo. Inaku i jas se prepotuvam, od najzimurliv covek sega stignav do toa maz mi da go smrznuvam doma @Мариаа. Go imav toj kamenot kristal na Balea i go frliv. Kao nisto ne pustase, jas ocekuvav da razmacka neso, moze utnav
Да се надоврзам на темава. И јас го користам кристалот од ДМ, и по 24 часа немам никаков мирис. Само еднаш неделно правам нежен пилинг под пазувите, тоа дополнително помага
Мајки секашни и идни,вие што сте биле или сте бремени со близнаци кога најрано ги осетивте во меше како мрдаат?
Zdravo decki, Sakam da prasham koga prv pat go pocuvstvuvavte dvizenjeto na bebeto ? 17ta nedela sum prva bremenost.