I jas se mislam prvoto nekako mn nestabilno mi lici. Jas bendisav i od bebe home edno sto se sobira pa prakticno mi se vide da ne zafaka mesto.
Овие сите три се 5500 денари, ги има во бејби чарли во тетово. Ама неможам да се одлучам ке треба да цепам до таму за да ги видам..
E toj bese okolu 7.000 ama pa mene mi se vide prakticen deka se sobira i ne zafaka prostor osobeno pri patuvanje inace i jas gi gledav ovie i poke me vlecese 2. Ako ne se lazam dali ovoj ili malce poinakov se koristi i za pogolemko do 13 kg mislam.
22ра недела, прва бременост и бебето го осеќам така како ептен слаабо клоцкање и скокоткање. Навечер можеби малку повеќе. Нормално ли е што не го осеќам поинтензивно?
Мене второто ми изгледа најстабилно кпга бев во чарли во тетово да зимам креветчето го видов и мн ми се допадна
Ponedelnik moram pak mi pobaraa povtorno proverka za urinokultura i za 3mesecen seker bez toa i bese sube da dogvorime termin vo urina imav eden plus, pravev vo avicena pa so rezultatite pon kaj nea inaku otvorena 1 prst i skrateno grlo i bolki malku pojaki od menstrualni mi rece moze ke izdrzis vikendot moze i ne pa zdravje ke vidime.
Првата бременост со постелка на преден ѕид, едвај минимално 21-22 недела. Втора бременост со постелка на заден ѕид уште од 17та недела убаво се осекаше. Мислам дека позицијата на постелката е порелевантна за тоа дали ќе се осека порано клоцањето отколку прва/втора бременост.
Мајки да не имате искуство некоја со кадичкава и дали е практична, да не е мала. Ја немам во живо видено јас.
Jas eve na patoloska si lezam. Prvo eho mi napravija, super bese, pa aj na ctg. I bebevo tahikardicno. Me bocnaa apaurin. Posle saat i pol pak tahikardicno. Pa me zadrzaa. I sega tretovo ctg rekoa ok e. Ako denes, utre e vo red ke me pustat vikendov doma. Mi pravea i pregled so raka, morase zaradi ctg-to da vidat dali ima otvaranje, ama aber nema. Samo omeknato grlo na matka mi rekoa. I taka si se iznaplakav, se nadevam ok ke bide se
Другарке и мене ме задржаа на патолошка. Во понеделник ми е закажан царски,да биде полна 39та недела. Цело време ми прават цтг,следат притисок и разговарав и со анестезиологот. Ти праќам гушки,немој да плачеш за многу кратко ќе бидат со нас и ќе ги гушкаме
Nemoj taka ne su nes mn iskusna ama znam deka od stres i paniki nema nisto dobro da si napravis, samo da bide se vo red so beba i so tebe ne sme vo nekoi kriticni nedeli najnakraj. Ko so kaza i @Мариаа. Za brgu ke se so nas, ostavi za togas nervozi deka sig ke sne beter hormonalni od sega poso nema da znaime so da im pravime So lesno na site so ni sleduva ovoj period da sne samo site vo red