Дали сите новороденчиња се мачкаат со јекодерм ? Или доколу препорачаат од болница,свекрвка спомна ама прв пат слушам
Мене педијатарот ми препорача да ја мачкам со јекодерм, бебуш е 4++ сега уште ја мачкам супер и е кожичката
Дали е нормално како да се подмочуваме во гаќи додека сме на нога цело време? ама не да се направат ептен мокри туку како една две капки како да објаснам не знам тоа ми се случува само доколку сум на нога и се движам повеќе или бактерија да не имам случајно ? мир се нема веќе искрено
Се соочила некоја со ова? Сеа од памет се извадив во 35та недела ми се дешава ова... Матичната не ми крева, пишете ми ако некоја имала дали да се секирам и да идам негде на приватно одма?
Најнормално е, памтам со првата бременост, нонстоп гаќите мокри, се пресоблекував цело време. Сега со второ трудна ми се случува да кивнам и да немам контрола, ќе пуштам неколку капки, ќе се подмочам.
I jas ova na psiha me mavna, iako cisti brisevi. Ama i doktorka i feminki mi kazaa normalno e. Nekogas podmocana malce, nekogas zgolemen iscedok od tret trimestar vodlest, so malce belo vo sredina. I jas edvaj izdrzuvam nekogas so eden tus i edna promena gakji. Po 2pati se tusiram zatoa sto smrdkam inace. I jas se nadevam normalno deka e i ne sum samo jas Inaku devojki doma sum. Doktorkata sabajle sto me gledase vika uzivaj za Nova godina doma, bebevo 2023 sansa nema da dojde. Ctg bese ok, neso ni testirase nervi izgleda maleckovo
Здраво Ми треба помош не сум од скопје.Бремена сум 13 недели и сум со некои автоимуни заболувања. Дали знаете како да исконтакторам со трансфузиолог телефонски да ми види хемостаза правена на клиника вторникот.Гинекологов се оградува од терапија и информации. Или некој ако има искусен да ги види мојве резулати. Неможам никако да патувам треба да лежам.
Охоооо, недај боже да се накашлам, кивнам или да се засмеам.. дневно по десет пара ѓаќи мењавам мене ми е наместен синко баш на бешика да пристика и кој со прај ја се пресоблекувам. а сум 7ми месец во 9ти во вц ќе си преседувам или ќе ги купам сите ѓаки од стружанка што ги имаат
Јас за ова си направив и филм дека е плодова вода, се извадив од памет и баш на вториот скрининг ја прашав Данева од гак дали е нормално и она рече одма ќе ми измерат ph на вагина и ќе се види дали е плодова вода или не. Ми мереа, не беше плодова вода и рече во ред е, нормално е.
Здраво, дали знаете дали може да се земе обично боледување во тие 45 дена пред породилно да се отвори?
Живи здравиии Ајде ајде празнете го декемврискиот список да се поредиме ние после Аииии сега видов Мариа ти повлече нога за Јануари 3 2 1 јуриш тогаш