Да, баш сеа сум на патолошка и ги прашував сестрите од кај бебињата што треба за бебето. Ми рекоа памперс влажни и павловичева. И не е срамота што ти е голема торбицата тука видов девојки и со куфер така да не се замарај спреми си се што ти треба.
Девојкии ајде кажете која се породи да честитам, сега немам многу време да киснам оти Јован ми е како лампионче закачен и плус двајца индијанци нели пуна куќа... Дајте кажете ми недостигате.
Треба памперс и влажни, крема не. Не е срамота, јас со првото бев со голема торбица, мислев се ми треба, а уствари ништо не ти треба освен улошки, подлоги, четка и паста за заби, пешкир и полнач. За второво со ранец ќе идам .
Фалиш во темава Лејдице Уште тркаламе мешлаци сите хахах. 38ца од денес јас, малиов господин не сака да чуе вика загадено било, ќе си седи
Чувај бебо мал е, срце на тета. Ќе излезе и оно, броени денови се, а не знам па баш за тебе предосеќам дека ќе дојде на убав празник.
@Kikikikiri0405 @mellow aber nema i ova, ne znam dali saka da se natprevaruva za televizor ili da porasne 4 kila pa dusa da mi vadi na poragjaj Nokeska pak na dezuren...odednas stomakov mi se spusti, bolki od 9 do kaj 12 na polnokj, cel stomak napred, tvrd i bolen postojano, ama nemav bolki vo kicma. Pa me primija nokjta, mislev ke ragjam, ama niso. 1 prst ili 1cm kako merat ne znam, e tolku otvorena od minatata nedela isto sum. Vodenik cel. I sabajle dali da me pustat doma, dali da sedam se mislea. Doktorive vikaat odi si rano e, sestrive vikaat neka ne te macat neka te porodat so provokacii. I taka si dojdov doma, bolki imam ama samo koga dvizam, a ako lezam super sum. Mi kaza dezurnata doktorka deka treba cela kicma da me boli i kako menstrualni bolki da osekjam na intervali. Ova moevo cudno cudo od bolka, ne znam. Ke vidime do kaj ke teram @Hopeeee ti da ne si mi cimerot od 042? mislam taa soba bevme, sabajlevo sto ne pustija?
Zdravo bremena sum 9ta nedela nema ic apetit mnogu povrakam i mnogu mi se losi cel den kako da go vratam apetitot ic nemam
Нормално е тоа јас сум 11 недела и 3ри недели по ред дури и само водата што ја пиев ја повраќав сега сум многу подобро имам гадење само и многу ретко да повратам. Ќе помине период е со лесно
А б комплекс да прашаш дали смееш? Мислам би смеела б витамини, ама пак прашај си. Пренатални витамини пиеш и какви ако пиеш? Обично отвараат апетит тие. Јас па 7+5 сум, мртва гладна сум, а на секое ми се гади
Да не ја разјаде тоа ултра па после да се тркала до крај @dragan4eDR издржи максимум до 16та недела трае цело гадење лошење немање желба за јадење, после ќе здивнеш 4 5 6 месец па од 7ми ќе те фати кркавица ќе молиш да немаш апетит не прашувај од кај знам килограмите ко секунди на часовник одат нагоре ахаха Хормони,бременост,нова состојба е ама поминува секој дел од ова патување многу брзо