Kaj mene e televizorot. Gledam super bingo Lugje prekrasno pominav, cel personal taka raspolozen. Sum go stisnala do polnokj Ke vi pisam denovive sve detalno
Чек, се зезаш или навистина си првата родилка во 00:00? Како и да е, значи породена си Честитки, живо и здраво, среќно и радосно да биде цел живот Среќна нова година мешиња! Многу среќа, радост, здравје. Да си дочекаме сите здрави, живи бебчиња во 2024
Ааааииии прекрасни новости!!! Нека е здрав и жив, од Бога благословен, да расте безгрижно и во мир и хармонија!
Аиии честитки Дејзии со тв или без мило ми е што се олесни и си поминала прекрасно биди ни најсреќна мајка Ајде ние другите сега за радио на Божиќ да се тркаме
Хахааа каква вест прочитав. Многу сум среќна што некоја од екипава го зема тв. Да сте живи и здрави.Чекаме детален извештај. Сигурно и на тв ќе те гледаме Ајде со лесно на сите нека биде, годинава побројни на темава да сме
Дејзи, честитки мила, жив и здрав да е, голем да расте, бап ми е мило што го стисна, преубаво е да добиеш ваков подарок на почеток на нива година. Женски, на вас останатите ви посакувам среќна нова, да се олесните сите како што треба П.С @DaisyDream сега те прочитав и на портали, машала, таман батко си родила и тоа природно
Кога престанаа да ве болат градите? 8+3 сум и до вчера ептен ми беа болни и отечени, еве денес ништо не ми е..Ми е страв да не се случува нешто.. Другото исто ми е се, гадење навечер, фала богу ни крварење ни ништо.
Cestitki neka e zivo i zdravo bebenceto site da ste zdravi i srekni i srekna vi nova godina sega ke ima gushkanje
И мене престанаа да ме болат, ич ич не ме болат (баш кога те прочитав се стиснав дури ). Мене денес не ми е и лошо, немав нагони и мачнини и сабајле и сега се мислам дали и тоа е нормално Од крајност во крајност ова, ама пијам антиметил сабајле вечер како терапија, ми е страв да прекинам зошто баш ми е убаво сега, да не се враќа и повтори тоа што 4,5 дена го преживеав... Почнав па грчеви, бодежи некои да си осеќам деновиве доле ниско баш кај што е бебе, но сметам дека е нормално
Резултатов значи дека имаш бактерија микоплазма. Консултирај се со гинеколог кој антибиотик да го пиеш, на се е сензитивна.