Mamicki ne najdov soodvetna Tema pa da prasam tuka sakam da poracam od stranava postelnina so pernicinjava nekoja da ne ima poracano od tuka ili od druga strana da mi preporaca. Vi blagodaram
Девојки ви се има случено да правете уринокултура прво со бактерија а за една недела стерилна? Ентерококус фекалис е бактеријата. Не примав терапија само брусница и вода. Викате сама се ичистила или може е бил комтемениран садот?
Јас би ти рекла од ново да провериш. Колкава ти беше концентрацијата? Мене ми беше 1милион, пиев демануро ќесички, тон вода и фосфомицин еднократен антибиотик и после една недела не беше мрдната. Испив 7 дена амоксиклав и ја снема… со тоа што искрена да бидам, да завршам со другиве антибиотици и брисеви ќе правам пак уринокултура за секој случај. Глава не можам да дигнам од нив
И мене косата ми е крш ми се плаче кога треба да ја мијам не се чешла цела е умрсена.. пробав и 92929кг да ставам маска и спреј и џабе .. 12+0 сум. Со алергија немам проблем но претпоставувам дека ќе треба консултација гинеколог или специјалист ..
Ова за крвна група правев во вторникот и ми рекоа во петок резултати работеле до 20часот дали тоа значи после 14часот да одам по нив или?
Ako si od Sk pobaraj edna prodavnica karsi policijata za postelnini, pidzami. Sijat sami po dimenzii a imase i gotovi ko gledav jas. Sepak koga fakas materijal so raka podrugo e.
Ако можеш најубаво сабајле, додека им е прва смена . Јас имам одено и попладне, малку коментираа зошто сум дошла тогаш дека морале да викаат доктор специјално за да ме прегледа и да ми направат цтг, ама не ме вратија.
Почна некако да ме гребе грли од пред 1h. Дали смеам на марама да ставам млака ракија со бибер и да ја врзам на врат така да преспијам?? Мислам дека локално нема да биде проблем, а мн ми помага така кога почнува да ме боли ми поминува со 2 ноќи ставање и не ми дозволува да имам кашлица. Превентивно да ставам за секој случај ако има нешто да спречам. 12+0 сум денес
Прави гаргара со сода бикарбона, а мислам дека ништо нема да биде ако ставиш и од тоа со ракија, што би можело да се случи нека каже некој поискусен
Zenskii zdravoo , citav deka caj od list od malina e mnogu dobar za priroden poragjaj gi opushta muskulite na matkata i pomaga za brzo poroduvanje Dali nekoja od vas ima nekakvo iskustvo i od koja nedela e dozgoleno da se pie ?
Мила јас бев бремена со алергија, киристев синомарин спреј. Колку повеќе вирамини примаш е намалена. Немав многу проблем, ми препорачаа ако треба и фексоназе ама не е многѕ корисен за врњме на бременост. Чувај се и ако треба тој период помалку шњтај.
Незнам дали ќе можам без терапијата, ќе видиме Нит ќе можам да спијам, веднаш ќе се затнам и отечам во синуси прво, па почнува после тоа се друго да ми се воспалува (очи, уши, грло). И да не шетам, елки два вида имам во двор околу куќава... Со истата алергија сме и јас и татко ми, па во исто време буквално ни почнуваат симптомите. Таму од средина, при крај на февруари пуштаат нешто зимзелените. А на поленот во пролет не сум алергична.
Леле јас имав вчера ова, од памет се извадив кога си со скратено грло, сѐ што е нормално го чувствуваш како да е ненормално