Друшки, вчера ноќта ја ставив последната вагиналета полигинакс. Кога е најубаво да отидам за брисеви, колку време е доволно да помине? Матичната ми рече два дена е доволно од последна, што знам, да не е некако рано? Во неделата и последната таблетка од панцефот ја испив, па сега не знам кога е најдобро за контролна к слика и брисеви
Денес одам на брис и јас, последната вагиналета со антибиотик ми беше во петокот.4/5 дена треба да се исчисти. Туку што правиме ако излезе пак бактерија ќе си пукам во колено жими сѐ
Другарка влегувам во труднички само да видам до каде си, а вие можеби и веќе дома си се гушкате Жив, здрав и од Бога благословен да е синко. Уживај во најубав мирис и најтопли прегратки мама Поскоро опоравување и да се пукните од шетање за надокнада за бед рестот.
Фалаа ти соборец мој чекаме последни часови за домче мислев дека сум осетила љубов и чисти емоции во животот ама ова е нешто неописливо
Јас на апликацијата каде што запишувам кога сум добила и се имам таму сега. Пример сега ми дава дека ми е големина како семе
Tell me about it 2 пати ја лечам 3пат се појавува пак докторката крена раце ризично е да ме труе со апчичи пак
Здраво на сите Треба да примам инекција и јас, ми дадоа рецепта даземам rophylac a во аптека ми ја дадоа оваа на сликата. Прашањето ми е дали е истата таа бидејки немаистоиме, дали би правеле проблем за рефундирање?
Истата е , антиглобулин. Ама ќе одиш кај матичната за да ти ја смени рецептата за во фонд да не ти мрчат и таман ќе ти даде потврда дека си ја примила
Ама мене и на извештајот ми ја пишува под име rophylac, да не знаете во која аптека ја има под тоа име? Јас оваа ја купив во зегин таа таму ми рече дека немало гајле немало да прават проблем
Zenski, 37+5 denes, na ctg pokaza kontrakcija, otvorena 3 prsta, mi rece odi doma moze vo bilo koe vreme da bide spremi torbica. Vozbudena na maks, sega osekam non stop kako bolki. Vtora bremenost inaku. Ima drugi sto gi pustale vaka otvoreni doma?
Имам многу болни и чувствителни гради иако сум само на почеток. Да ми препорачате градник каков и да е, колку и да чини, за потпора добра, зошто ова не се издржува не можам ни на страна да спијам ни на стомак секако нели.
Здраво девојки.. додека ја добијам матичната, сакам да ве прашам што мислите за резултатот? Според мене брисевите се чисти,само ова првото ме буни .. И резултатот од приска,според мене секаде е low risk,ако има некоја поискусна .. просветлете ме додека стигнам до мојава докторка ...