Не, не ми ни треба, еве денес правев крва слика, упатот ми беше од 26.12.23 само што стигнаа резултатите ми се јави да ми каже дека треба да испитам црп дека леукоцитите ми се покачени и дека треба да одам да си го земам упатот за на хематологија дека хемоглобинот ми е паднат да ми дадат крв да примам. И одам кај доктор хематолог нејзин пријател, она му се јави уште на почетокот. Навистина немам коментар колку е добра докторката а и ехо има многу добро. Пристапот, начинот на комуникација, колку ме смирува коа ќе пачинам и ред други работи. Понекогаш како мајка ми збори. Кога одам на преглед како на релакс тарапија да одам се осеќам
И кога се пораѓаш државно не треба да земаат пари докторите и треба сите да ги третираат исто ама за жал во нашава државичка тоа го нема.
Мајки почнаа кафеавото кај мене со болки во грбот како и последниот спонтан Многу ми е тешко многу........
Ништо мила од моето радување, и така секое одење во вц гледав дали почнува спонтаниот, еве го и вториот
Еве сега направив уште 1 тест Досега овој е 4тиот сите позитивни ама овој е сега после кафеавото што имам Или нема никакво значење, дека можеби уште хормонот е во мене
Појди да те видат одма !!! Да не е хематом некој да не ти дадат клексани прогестерон депо утрогестан нешто било што.. појди одма на ехо !! Чекаме да пишеш што си направила
Мене ова ми препишаа после пункција, ама се пие и пред бременост, и за време на бременост. Некој искуство со ова? Не сум бремена инаку.
Нема никакво значење тестот, ем не е ни со прва мокрача.. ем е овој најслабо сензитивен. Подобро на контрола, ќе дадат терапија ако сеуште е тука плодот..
Ова се витамини. Не би имало штета во никој случај. Припрема за здрава средина за бебче Ти посакувам како на сестра да се израдуваш со две цртки
Сега нема со кој да одам маж на работа, а јас со малиот се бавам има 4 дена со овој грип Дали утре да извадам крв за хцг? Има тоа некое значење? И плус ако одам на гинеколог?
Jas mislam da odis na doktor, toa kafeavo moze se da znaci, da ne te plasam jas so kafeavo bev so vonmatericna, mozebi ti treba progesteronska poddrska, nemas na koj da go ostavis deteto? I da odis odma na lekar?
Еее и мене последен циклус ми беше 7-мк Декември, да беше се како што треба заедно ќе галевме меше, инаку честитки, лесна бременост имај си, сите што сме во исчекување да си видиме II цртки.
Имаш ли уште кафено? Обилно ли е? Малку ли е?? Ако имаш остави дете на 1 саат на некого пали патики и на ехо да видат