Ima praveno ispituvanja, nema nisto kaj nego. Do sega sme nemale odnosi. Jas zavrsiv so terapiite, ke pravam pak brisevi. No dali e mozno da se pojavi pak toa me plasi.
Na 16ti sum na ginekolog za da vidi podetalno. Cistata ne me plasi tolku mnogu kako bakteriite. Me interesira dali e mozno povtorno da se pojavi klamidijata, toa me plasi.
Така ти личи, таман ќе му е (може и големки). Најмало бројче и јас имав купено за првото, 4400 се роди и добри му беа @nancyyy Како си, што направи?
Минатата недела бев на ехо и 2 пати на цтг со размак 2ч ме прегледуваа пошто др.мислеше дека имам болки. И од цтг ми рекоа да отидам пак за недела дена. Тоа значи директно на цтг ќе одам или ехо па цтг? Не знам како да направам
Каде одиш? Прво цтг е обично, па ехото со преглед. Мене при крајот цтг и преглед само, ехо не секогаш..
На гак. 39та сум. Во 36та само ехо на 38ма ехо па цтг па после 2ч пак цтг и таа од цтг ми рече за една недела дојди пак. Ваљда директно на цтг треба сега тоа не знам? Тие цтг на гак до колку часот прегледуваат?
Од вчера немам ништо, утре здравје сум за вадење фт4 и тсх па ќе чекам до 6та недела здравје ако биде се ок за на гинеколог. Јас заборавив на која недела се слуша срцето
Ајде дај боже се да биде како што треба Ние сега 6+2дена слушнавме срценце, слабо беше ама се гледаше како мрда на екранчето
И јас така мислам цтг па ехо. Додуша јас не сум од ск ама кога одам одсабајле обично, накај 9-10 саат. Туку како ќе се пораѓаш природно или? Како се справуваш со стравот ако го имаш Како шо наближува денот кај мене измешани емоции сум сета
Нејќам да дојде моментот нека си седи унатре Доколку не му текне да се сврти планирам природно(и се молам за природно) ти? Страв уште немам пошто не осеќам болки и слично. Не сум паничар па се надевам смирена ќе бидам колку толку емотивна сум периодов многу
Јас царски имам и закажано, инает е неќе да се намести. За тоа да си седи внатре најубаво ќе е хахахахаха ах ама мора да излези некако За емотивна јас цела бременост сум, мм гарант толку љубов и пажња досеа нема ни од мајка му добиено и општо час плачам час се смеам лудило
Дали се има некој скоро породено во Чаир, дали е ладно? Освен за себе за бебе за искачање дали само со дебело ќебенце го изнесовте или да му купам јакничка ☹️
Здраво дали некоја се соочила со зголемена плодова вода? 26+3 , матичната ме праќа на Гак кај др што сакам да ме пораѓа. Скриен шеќер е во ред вика внимавај на шеќери а јас пусто веќе не знам што да јадам. Вика бебето е поголемо за 2 недели. Би ми значело аконекоја има вакво искуство да сподели. Фала