Убави се, ама еве нарачај па чекај 2, 3дена минимум, пробај па мало па големо, па враќај, па пак уште 5 дена... Кој да прави така Па уште ако се прават удрени па не враќаат ко што знаат
Мамички, се породив целиот на мене Само искрено, мое искуство со природно без епидурал не е ни најмалку пријатно. Последниот час ми беше најтежок, и таков стрес мислам дека уште ке остане запамтен во мое тело Со лесно нека ви е на сите вас ве гушкам и фала ви за се
Zdravo zenski 37 nedela sum denes poslabo go osekjam bebe skoro ic , bev na gak ima srceva akcija i ctg napraviv dali nekoja znae da procita rez od ctg , bebe seuste e mirno
Пробај да најдеш што ти одговара, празен стомак повеќе киселини, мене лично суви работи, гевреци, леб, кифлички.... Многу течности, сода бикарбона во вода, јаболко, велат и млеко ладно јас не пробав. Мали оброци почесто, фамосан пиев кога имав многу мака.
Не смеат и дајте им до знаење дека го знаете тоа, ексик веќе правење овци од нас, нека се полнат додека ќутиме.Еднаш спомни другарка ти работи во фонд и нема денар да ти земат.
Женски, тие што сте примале клексан, колку време пред пораѓај ви го прекинале? Ако е за природно, до крај сте го примале?
Јас сум 9та, баш се мислев да прашам дали е дозволен ептен ко ќе е лошо, да немам грижа на совест барем, а многу ми помагаше пред бременост.
До кога беа нормални менструални болки на почеток? И претходната бременост имав ама ми беа поинакви симптомите, еднаш/два пати ме здоболеа нешто ситно а сега баш како за добивање. Дали различни симптоми можеби значи и различен полили само различни бремености?!
Женски имам едно прашање 10+3 сум, во 5та недела правев крвна слика ми излезе бактерии ++ во урина и еритроцити и леукоцити. Одма послето правев уринокултура немав ништо. Денес еве пак на крвна слика бактерии + и покачени еритроцити и леукоцити. Пак правев уринокултура, во среда резултати. Ви се случувало ова? Дали е можно да е грешка или што е работава, стварно ме загрижува Од симптоми ништо немам освен одење постојано во вц, и по 20 пати во денот, макар и за 2 капки Ама нели како симптом на бременост зошто осеќам колку ми е притисната бешиката..
Чим ти покажува на другите вредности значи има нешто, не верувам дека е притисната бешиката, сепак е рано… ќе видиш сега на следниот резултат